durrrr challenge - Massivt ryck från Dwan, leder med $726 000

durrrr challenge - Massivt ryck från Dwan, leder med $726 000 0001

För två omgångar sedan såg vi Patrik Antonius sitta i ledning i denna "durrrr challenge", efter omkring 16 000 spelade händer. Men som vi vet kan vad som helst hända, speciellt på dessa nivåer och då framför allt i denna utmaning då de spelar vid inte mindre än fyra $200/$400 PLO bord. Efter den senaste rapportern, då 28 omgångar spelats, lyckades Dwan krympa Antonius ledning från strax över $400 000 till blygsamma $34 000. Nu, med ytterligare två omgångar spelade har Dwan ryckt ifrån rejält. Från över $400 000 back till att ligga strax över $726 000 plus. Detta motsvarar ett plus på över $1.1 miljoner på lite över 4000 spelade händer! De innebär en genomsnittsvinst på $275 per HAND för Dwan!

Den senaste sessionen pågick över 3332 händer och vi fick här se tio potter som landade på över $200 000, däribland utmaningens hitintills största pott på $477 555. Även om det var Tom "durrrr" Dwan som fullständigt körde över Antonius i denna omgång så var det just Antonius som vann den största potten. Med {q-Hearts}{q-Diamonds}{9-Diamonds}{k-Clubs} lyckades Antonius floppa kåk, {6-Spades}{6-Diamonds}{q-Spades} mot en floppad triss för Dwan, som i sin tur satt med {6-Clubs}{7-Diamonds}{8-Diamonds}{9-Clubs}. Med {9-Hearts} på turn var det oundvikligt, pengarna skulle nu åka in, båda sittandes med kåk. Detta var precis de som hände och Patrik kunde scoopa hem potten efter en betydelselös river.

Ett tag under denna omgång satt Dwan med ett plus på ÖVER $1 miljon totalt men tack var denna stora pott lyckades Antonius krympa avståndet fram till Dwan. Totalt har de nu spelat [I]20 647[/I] händer, satsat massiva [I]$158 miljoner[/I], spelat i 30 sessioner som pågått i sammanlagt [I]2 dagar, 17 timmar och 48 minuter.[/I] Kanske är det fortfarande Patriks hälsa som spökar och som gjort att han haft några riktiga mardrömsomgångar. I intervjun här nedan kan ni höra hur han pratar om sitt spel, om WSOP och denna pågående "durrrr challenge".

Intervju med Patrik Antonius på plats i Las Vegas

Eftersom både Dwan och Antonius inte har för avsikt att spela allt för många WSOP event kommer vi säkert hinna få se ett par till omgångar innan det är dags för höjdpunkten i Las Vegas, WSOP Main Event. PokerNews Nicole Gordon fortsätter att bevaka utmaningen som spelas hos Full Tilt Poker. Se till att återkomma hit till PokerNews om du vill följa utvecklingen i denna utmaning

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories