Otroligt värde i WSOP-budgivning hos ChipMeUp!

Otroligt värde i WSOP-budgivning hos ChipMeUp! 0001

Budgivningen och auktionerna hos ChipMeUp.PokerNews.com har visat sig vara oerhört populära, mycket tack vare de otroliga värde som erbjuds i de olika auktionerna. En lyckosam budgivare tog hem auktionen där motsvarande 3 % av Phil Iveys vinst i WSOP Event #8 auktionerades ut. 1000cuts lyckades buda hem detta pris för blotta $9.33, vilket gav spelaren en vinst på nästan $2000!

ChipMeUp har sett en anstormning av spelare, från världen över, som alla vill försöka göra en lyckosam budgivning och ro hem priser med otroliga värden, till blygsamma kostnader. Förutom denna auktion har vi även auktionerat ut procent i Tony G, både vid WSOP och vid EPT-High roller som spelades i Monte Carlo tidigare i år. Förutom procent i spelare auktioneras det även ut turneringsbiljetter till online turneringar, till priser långt under biljettens värde. Som om inte detta vore nog har ni även möjlighet att buda hem spelarpaket till några av världens största pokerevent, även de till en bråkdel av paketets värde!

Är du på jakt efter att spara en slant utan att behöva offra dina nöjen, vill åka till Vegas men känner att du inte riktigt har råd, då kan detta absolut vara en lösning för dig. Att bli medlem i ChipMeUp är helt gratis och din budgivning kan bekostas från ditt pokerkonto online om du så önskar. För över pengar till ditt ChipMeUp konto via en av raden pokeroperatörer som erbjuds som betalningsmetoder. Kan knappast bli enklare än så!

För mer information, bege dig till ChipMeUp.Pokernews.Com där du hittar våra övriga auktioner.

Uppdatering: Motsvarande 1 % av Phil Iveys WSOP Main Event vinst (upp till $40 000 i värde) såldes för, och detta är inget skämt, $1.92!! Bege dig över till ChipMeUp.PokerNews.com redan idag. Kanske blir det du som budar hem nästa stora auktion!

*Phil Ivey varken stödjer, sponsrar eller är på något annat sätt associerad med PokerNews eller ChipMeUp eller dess produkter, service, erbjudanden eller auktioner. Phil Ivey är inte ansvarig för några priser relaterade till dessa auktioner.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories