Värdevarning - Massivt övervärde i ChipMeUps WSOP Fantasty League

Värdevarning - Massivt övervärde i ChipMeUps WSOP Fantasty League 0001

Just nu är det oerhört mycket som händer inom pokervärlden, framför allt med pågående World Series of Poker i Las Vegas, USA. Men det är inte de enda stället du bör hålla ögonen på. ChipMeUp erbjuder alla sina användare ett otroligt erbjudande ni bara inte får missa, ett erbjudande med massivt övervärde! Vad skulle du säga om att vinna ett Aussie Millions paket värt $12 500 eller ett PokerNews Cup paket värt $5000. Allt detta kan bli ditt via ChipMeUp Fantasy League som just nu har ett övervärde på otroliga $10 000!

Det du behöver för att vara med i tävlingen om dessa paket är att skapa antingen ett amatörlag, vilket är helt gratis. Gör du detta, då är du med och slåss om ett $5000 PokerNews Cup paket eller så kan du skapa ett proffslag, som kostar $10. Alla spelare som skapat sig ett proffslag är med och tävlar om detta Aussie Millions paket värt $12 500. De 18 bästa lagen i denna tävling vinner priser där vinnaren går ifrån tävlingen med detta paket. Nu är det dock en liten tvist på de hela. Som vinnare av detta paket är man berättigad till 50 % av eventuella inspelade vinster där övriga 50 % fördelas på de 17 andra pristagarna. Dessa får enligt följande:

2 plats – 12 % av Aussie Millions Main Event vinnarens prispengar+ FTOPS Main Event biljett ($530)

3 plats – 8 % av Aussie Millions Main Event vinnarens prispengar + FTOPS Main Event biljett ($530)

4 plats -6 % av Aussie Millions Main Event vinnarens prispengar + FTOPS Main Event biljett ($530)

5 plats - 5% av Aussie Millions Main Event vinnarens prispengar + Full Tilt 750k biljett ($216)

6 plats - 4% av Aussie Millions Main Event vinnarens prispengar + Full Tilt 750k biljett ($216)

7 plats - 3% av Aussie Millions Main Event vinnarens prispengar + Full Tilt 750k biljett ($216)

8 plats - 2% av Aussie Millions Main Event vinnarens prispengar + Full Tilt 750k biljett ($216)

9-18 plats - 1% av Aussie Millions Main Event vinnarens prispengar

Än så länge har strax över 300 spelare anmält sig till denna tävling. Skynda er, erbjudandet uppgör att gälla vid starten av WSOP* Event 10, alltså i natt!

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories