PokerNews videos - Calling the Clock

PokerNews videos - Calling the Clock 0001

Vi på PokerNews finns på plats vid årets upplaga av World Series of Poker och levererar er uppdateringar, live-rapporter och en mängd videointervjuer med diverse spelare. En rätt rolig typ av video är de som vi kallar för "Calling the Clock". Här får spelare 60 sekunder på sig att svara på en mängd frågor och svaret ska vara de första som kommer upp efter att fråga ställts. De kan röra sig om allt från pokerfrågor till frågor av mer privat karaktär.

Här följer en del av de vi genomfört hitintills under WSOP. Fler är att vänta för de som är intresserade.

Andy Black – Calling the clock

Maria Ho – Calling the Clock

Laney Flack – Calling the Clock

Hevad Khan – Calling the Clock

Ni hittar fler av våra intervjuer och andra repotage på http://tv.pokernews.com/.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories