bwin poker presenterar $1.10 wsop-satelliter

bwin poker presenterar $1.10 wsop-satelliter 0001

bwin Poker har inlett ett samarbete med PokerNews där vi levererar en supersatellit till World Series of Poker med ett inköp på låga $1.10. Totalt kommer det att hållas i fyra satelliter i denna serie, med den första den 23 maj och sista den 6 juni. Inköpet är låga $1.10 och i prispotten finns det $820 att tävla om. De två bästa spelarna får en varsin $320 biljett till en finalsatellit där ett prispaket till 2009 års World Series of Poker* står på spel. Utöver dessa två biljetter finns det även $200 i kontanter att vinna i dessa fyra turneringar. Dessa prispengar kommer att fördelas i enlighet med bwin pokers utbetalningsstandard.

Alla fyra turneringar har den gemensamma spelstarten 23:30 svensk tid och kommer att spelas följande datum.

1 juni
6 juni

Alla fyra turneringar erbjuder även obegränsat antal rebuys under första timmen, rebuys som kostar $1.

Ha i åtanke att dessa satellite är exklusiva för PokerNews spelare, vilket betyder ett begränsat startfält och ökade chanser. För att kunna spela i dem, måste du ha öppnat ett konto hos bwin Poker via PokerNews. Därefter måste du ha gjort minst en minimuminsättning och köpa in dig i satelliten samt skriva in lösenordet som krävs.

Lösenord 1 juni: poker4win

Dina chanser till att vinna ett WSOP* paket kan inte bli mycket enklare eller billigare. En resa till Las Vegas kan bli din för otroligt låga $1.10!

[I]PokerNews notis: bwin Poker erbjuder PokerNews spelare en bwin Poker bonus upp till $250 vid första insättning![/I]

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories