WSOP 2009 - Björin bubblar Event #18

WSOP 2009 - Björin bubblar Event #18 0001

Inför gårdagens spel i World Series of Poker hade vi svenske Christer Björin i topp i Event #18, Omaha Hi/Lo $10 000 turnering. Till start i detta event kom 179 spelare och när dag 1 var färdigspelad hade vi 129 spelare vidare till dag 2. Av dessa satt Björin i topp med 134 400 marker, tätt följd av spelare som David Benyamine, Phill Hellmuth och Phil Ivey. Förutom dessa hade vi en mängd andra tunga namn med i fältet som tog sig vidare, däribland Alexander Kostritsyn, Matt Savage, Michael Binger, Sam Farha, Daniel Negreanu, Mike "The mouth" Matusow och vinnaren av Event #12, finländaren Ville Wahlbeck.

Tråkigt nog skulle Björin inte ha turen på sin sida under dag 3. Han fick se sin ledning krympa sakta men säkert och hade oturen att bubbla prispengarna. Här var det just finländaren Wahlbeck som stod för utslagningen, efter att han hittat A-A-5-Q på handen. Ingen låghand kom och Wahlbeck tog hem potten med kåk i ess över åttor.

Leder inför kvällens spel gör amerikanen John Monnette som ende spelare att ha passerat 1 miljon marker. Bland de som tog sig vidare har vi även Alex Kravchenko, Daniel Alaei, Annie Duke, Daniel Negreanu och som sagt Ville Wahlbeck som nu jagar sitt andra armband i detta WSOP*. Dessa 17 återvänder ikväll för att slåss om en plats vid finalbordet och förstapriset på $445 898

[I]Table 76[/I]

Seat 1: Scott Clements

Seat 2: Ben Boyd

Seat 3: Pat Pezzin

Seat 4: John Rogers

Seat 5: Alex Kravchenko

Seat 6: Sam Khouiss

Seat 7: John Monnette

Seat 8: Ville Wahlbeck

Seat 9: Yueqi Zhu

[I]Table 77[/I]

Seat 1: Toto Leonidas

Seat 2: Cameron McKinley

Seat 3: Annie Duke

Seat 4: Tom Koral

Seat 5: Jacobo Fernandez

Seat 6: Daniel Alaei

Seat 7: Ted Lawson

Seat 8: Greg Jamison

Seat 9: Daniel Negreanu

För er som vill följa händelserna direkt kan vi rekommendera vår engelska WSOP live-rapportering. Där kan ni följa alla action, direkt från turneringsgolvet i alla pågående event.

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories