durrrr challenge - Utmaningen mellan Dwan och Antonius fortsätter, mitt under WSOP

durrrr challenge - Utmaningen mellan Dwan och Antonius fortsätter, mitt under WSOP 0001

Utmaningen i Durrr Challenge fortsätter, trots pågående World Series of Poker. Tom Dwan och Patrik Antonius hann i den sista sessionen, den 26 i ordningen, spela strax under 1000 händer och ännu en gång var det Patrik Antonius som gick ifrån omgången som segrare, nu med dryga $23 000 upp. Efter denna session sitter Antonius med en ledning på $447 684.

Under denna session han spelarna spela strax under 1000 händer och trots att Dwan vann två at de tre största potterna lyckades han inte gå ifrån omgången som segrare. Tack vare att han tog hem två av de tre större potterna såg han till att förlusten i denna omgång stannade på strax under $23 000. Dessa siffror kunde ha varit betydligt större om de inte varit för dessa två potter. Antonius har nu en ledning på $447 684, detta med 15 123 spelade händer.

Den största potten i denna session gick till Dwan, en pott som landade på $200 313. Spelet inleddes med att Dwan höjde upp till $1200, Antonius slog om till $3600 och Dwan synade. Med {10-Clubs}{8-Spades}{8-Diamonds} betade Antonius ut $5200, bara för att se Dwan slå om till $15 900, vilket Antonius synade. Med {a-Spades} på turn check-synade Antonius en $27 600 satsning från Dwan. Vi fick se detta upprepas på riven när Patrik återigen check-synade Dwans $53 057 satsning, efter att {q-Clubs} kommit. Dwan visade upp {a-Hearts}{10-Spades}{10-Diamonds}{9-Diamonds} för en floppad kåk och drog hem potten.

Till många pokerintresserades glädje spelades denna session, mitt under pågående World Series of Poker. De flesta trodde att utmaningen skulle ligga på is under hela World Series of Poker men både Dwan och Patrik visade att intresset fanns att spela, och kanske får vi se fler omgångar innan årets WSOP är över. Än återstår det strax under 35 000 händer att spela innan utmaningen är över. Fram tills nu har spelarna omsatt hela $98.4 miljoner under dessa 26 omgångar. Detta har skett över 48 timmar och 12 minuters spel.

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsätter att rapportera från denna durrrr Challenge. Vill du hellre se all action när det händer, ladda då ner Full Tilt Poker idag och leta sedan upp borden "durr challenge 1-4". Du kan även ta del av vår poker bonus när du öppnar ett konto, få 100 % upp till $600 i Full Tilt Poker bonus på din första insättning samt en exklusiv $500 freerollserie under juni. Exklusiva turneringar innebär begränsat startfält och ökade chanser så missa inte detta gyllene tillfälle![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories