888 Poker levererar en exklusiv $250 PokerNews freeroll

888 Poker levererar en exklusiv $250 PokerNews freeroll 0001

På onsdag är det dags igen, för ännu en exklusiv freeroll för PokerNews spelare, denna gång i form av en $250 PokerNews Cash freeroll hos 888 Poker. Freerollen är satt att spelas klockan 20:05 nu på onsdag, den 17 juni. I och med att turneringen spelas inom kort innebär det att kvalperioden snart är ute men än är det inte för sent att kvalificera sig.

Med kvalificering syftar vi vanligtvis på någon form av inspelade poäng, antal spelade händer eller liknande men i denna freeroll saknas allt detta. Här har du INGA som helst krav på spelade händer eller inspelade poäng. Allt du behöver göra är att ladda ner 888 Pokers mjukvara via PokerNews, öppna ett konto och göra minst en minimum insättning. När detta är gjort beger du dig till turneringslobbyn hos 888 Poker och där, under fliken "Hold´em", "Multi-table" och "Restricted". Där hittar ni turneringen med namnet "PokerNews $250 Cash Freeroll Tournament". Denna serie freerolls är också öppen för 888 Poker spelare som öppnat sitt konto via PokerNews under ett tidigare tillfälle.

888 Poker levererar en exklusiv 0 PokerNews freeroll 101

$250 PokerNews Cash Freeroll - 888 Poker

Denna serie kommer att pågå fram till den 29 juli och spelas under följande dagar:

17 juni – turnerings ID 23265784

1 juli

15 juli

29 juli

För fullständiga detaljer om dessa freerolls samt övriga turneringar som PokerNews spelare erbjuds, besök då vår freerollsida.

[I]PokerNews notisen: 888 Poker erbjuder PokerNews spelaren en fantastisk Pacific Poker bonus på 100 % upp till $400 varav 25 % av denna, upp till $100, betalas ut DIREKT![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter