Sista $13 000 WSOP freeroll hos Titan Poker!

Sista $13 000 WSOP freeroll hos Titan Poker! 0001

Om du missade den första $13 000 WSOP-freerollen vi höll här på PokerNews, tillsammans med Titan Poker, behöver du inte ha ångest. Här erbjuds du nu ytterligare en möjlighet med ännu en $13 000 freeroll, som spelas nu på onsdag! Vinnaren får ett paket som tar spelare till årets WSOP* och dess Main Event.

Denna freeroll som kommer erbjuder ett $13 000 WSOP-paket som tilldelas till vinnaren. Detta paket inkluderar följande:

Inköp till World Series of Poker* Main Event värt $10 000

Sju nätters boende på hotell

$250 i kontanter till registreringskostnader

$1900 i kontanter till resor och flygbiljett

Freerollen spelas nu på onsdag, den 10 juni, klockan 19:45.

För att kvalificera sig till denna freeroll måste ha spelarna öppnat ett Titan Poker konto via PokerNews, gjort en insättning och därefter spelat in 10 Titan Poker poäng. Dessa poäng används sedan till att "köpa in sig" i turneringen. Spelarna som spelar i turneringen erbjuds också att göra ett obegränsat antal rebuys under första timmen, till en kostnad på $1 per rebuy. Eventuella extra prispengar kommer att fördelas bland spelarna, i enlighet med Titan Pokers utbetalningsstandard. Ni hittar freerollen i Titan Pokers lobby, genom att klicka på "Scheduled" fliken och sedan leta rätt på "PokerNews $13,000 WSOP FR".

För ytterligare detaljer, besök då PokerNews freerollsida.

PokerNews notisen: Titan Poker erbjuder också PokerNews spelare en fantastisk insättningsbonus på 100 % upp till $500 samt en GRATIS $50 i Titan Poker bonus. Dessutom får du även tillgång till en $1000 WSOP satellit freerollserie som spelas fram tills den 30 juni. Använd dig av Titan Poker bonuskoden: SEPNEWS

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories