Titan Poker betyder $1000 freeroll och gratis pokerbonus

Titan Poker betyder $1000 freeroll och gratis pokerbonus 0001

För PokerNews spelare betyder Titan Poker flera riktigt goda ting. Först ut har vi en Titan Poker $1000 cash freeroll som spelas den 30 juni. Här har Titan skjutit till $1000 i prispotten som PokerNews spelare får slåss om. Denna freeroll följs av en $500 freerollserie och precis som $1000 freerollen är kvalificeringen till dessa freerolls oerhört enkel. Allt du behöver göra är att öppna ett konto, göra en minimuminsättning och därefter spela in 1 Titan Poker poäng, som senare används för att "köpa in dig" i turneringen.

Varför inte samtidigt passa på att ta del av $50 GRATIS som nya Titan Poker spelare kan få, när de öppnar sitt konto via PokerNews. Här krävs det dock att din insättning är på minst $50. Sätter du in denna summa, kommer du inom 72 timmar att få denna gratis pokerbonus värd $50 insatt på ditt pokerkonto, utan att du behöver ha spelat en enda hand.

Vi har dock sparat de bästa till sist. PokerNews flaggskepp inom liveturneringar, PokerNews Cup, återvänder igen till Australien där årets event kommer att spelas mellan den 27 september och 5 oktober. Titan Poker ger nu PokerNews spelare chansen att vinna ett paket till detta event via inte mindre än fyra $6000 PokerNews Cup Australien freerolls där vinnaren i respektive freeroll får ett paket värt $5000. Detta paket inkluderar sex nätter på exklusiva Crown Promenade hotel, $1500 i kontanter till flygbiljetter samt inköp till Main Event. Förutom detta paket kommer ytterligare $1000 i kontanter att delas ut i respektive freeroll, fördelat i enlighet med Titan Pokers utbetalningsstandard. Kvalificeringen till dessa freerolls är exakt den samma som till de freerolls som nämnts tidigare i denna artikel!

Har ni inte ett konto hos Titan Poker redan, då är det verkligen hög tid att ni skaffar ett. Speciellt med tanke på att det kommer att delas ut priser värda totalt $27 000 i dessa tre erbjudanden!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories