WSOP 2009 - Framme vid finalbord i event #2, $40 000 NLHE

WSOP 2009 - Framme vid finalbord i event #2, $40 000 NLHE 0001

Som det flesta av er säkert redan märkt så är årets upplaga av World Series of Poker nu i full gång och med detta är vi nu också framme vid finalbordet i en av de tidiga höjdpunkterna. Vi syftar så klart på jubileumsturneringen med häftiga $40 000 i inköp.

Turneringen såg 201 spelare komma till start, som tillsammans genererade ett massivt förstapris på närmare 1.9 miljoner dollar. Av de 201 startande skulle 27 spelare få vara med och dela på pengarna.

Med ett sådant häftigt inköp var det ingen större förvåning att se gedigna kända pokerprofiler med i startfältet. Det räcker om vi bara tittar på de som lyckades ta sig till prispengarna. Här har vi Vanessa Rousso (EPT High Roller vinnaren från Monte Carlo), den alltid fruktade J.C Tran, omskrivna Sorel Mizzo tillsammans med spelare som David "the dragon" Pham, Neil Chaning, Andy Black, Brian "tsarrast" Rast, Brian Townsend och Tony G. Detta är nu inte inräknat de nio finalisterna.

Under gårdagen fick vi se en intressant händelse från Tony G. Redan innan spelstart igår, gick han ut med en auktion på [B]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories