Senaste nytt - Gold till Poker Icons och Öman i avtal med Bestpoker

Senaste nytt - Gold till Poker Icons och Öman i avtal med Bestpoker 0001

Här på PokerNews levererar vi de allra senaste nyheterna från pokervärlden. I denna artikel tittar vi på nyheten kring Jamie Gold, som nyligen lämnat Aced Poker, och nu skrivit på för Poker Icon samt en titt på nyheten om att svenske Christian Öman skrivit sponsoravtal med pokeroperatören BestPoker.

Först ut är nyheten att Jamie Gold, som nyligen gick skilda vägar med pokeroperatören Aced Poker, skrivit på för pokeragenturen Poker Icons. Den omtalade WSOP-mästaren från 2006 är den senaste i raden stora pokerprofiler som anslutit sig till denna kraftigt växande pokeragentur.

Gold, som innan sina framgångar i World Series of Poker, arbetade själv tidigare som talangscout och manager, har nu själv valt att anlita Poker Icons som ska representera pokerprofilen världen över.

– Jag är väldigt glad över att få tillhöra Poker Icons team. Deras internationella närvaro och pokerexpertis gör detta till ett perfekt samarbete. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med dem, säger Gold i en kommentar.

I samband med sitt inträde i Poker Icon kommer också Golds arbete med diverse välgörenhetsevenemang att fortsätta. Jamies första uppdrag hos Poker Icons blir ett engagemang med Sunflower Children som välgörande ändamål. Turneringen kommer att spelas i samband med årets filmfestival i Canne, sponsrat av Everest Poker, där Gold kommer att vara en del av förstapriset. Vinnaren får inköp till årets WSOP Main Event med Gold som privat coach.

Christian Öman skriver på för BestPoker

Bestpoker presenterade i dagarna att de inlett ett samarbete med svenske proffsspelaren Christian Öman, detta som en del i deras framtidssatsning. Öman är spelaren som skiljer sig från mängden, med ambitioner och en aktiv livsstil som går hand i hand med Bestpokers profil.

Bestpoker säger att de hittat en perfekt ambassadör som inte bara ska representera dem i turneringar runt om i världen utan också i andra sammanhang.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Christian, för vi förstår varandra och jobbar redan väldigt bra ihop. Han är en stabil spelare som vi tror mycket på, och samtidigt en naturlig frontfigur för vårt varumärke, säger Magnus Bjurggren, VIP Manager på Bestpoker.

Christian Öman är inte personen som sitter på hotellrummet under perioder då han inte spelar poker, de är inte riktigt hans stil. I en kommentar sa han:

– Det är inte min stil att bara åka runt på turneringar och sitta på hotellrummet med laptoppen i knä. Det finns så mycket annat jag vill och kan göra, och samarbetet med Bestpoker ger mig den möjligheten. När jag satte mig ned med Bestpoker insåg jag att vi har samma syn på hur man kan skapa aktiviteter med pokern i fokus, men som även bjuder på många andra upplevelser.

En av upplevelserna som står för dörren är den uppmärksammade tävlingen Poker in the Sky, då Christian spelar sin första turnering för Bestpoker, ett event som spelas i morgon, den 13 maj, hängandes 50 meter upp i luften ovanför Kungsträdgården i Stockholm.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories