Scotty Nguyen skriver på för Expekt.com

Scotty Nguyen skriver på för Expekt.com 0001

I tidigare artikel presenterade vi ryktet och nyheten kring Scotty Nguyens högt satta mål på sig själv inför årets World Series of Poker där han sagt att han skulle sluta med poker om han inte lyckades spela in totalt 4 miljoner dollar under årets evenemang. Efter att ha skrivit på för Expekt.com kan vi räkna med att han inte kommer leva upp till dessa påståenden utan fortsätta med spelet under en lång tid framöver.

Avtalet som börjar gälla från och med idag, den 15 maj, betyder att "The Prince of Poker", Scotty Nguyen, kommer att vara pokerambassadör för det svenskgrundade spelföretaget Expekt.com. I avtalet kommer Nguyen att leverera två videobloggar exklusivt till Expekts spelare samt även skriva en exklusiv strategikolumn hos Expekt.

– Jag gillar Expekt.com och deras framtidsvisioner. Det kommer att bli kul att få vara del av deras framtid och hjälpa dem att göra deras poker ännu mer framgångsrik än vad den är idag. Det kommer att bli enormt kul, baby!

Att detta är ett enormt avtal för Expekt som lyckats få Nguyen som profil för företaget. Med en enorm meritlista, som inkluderar WSOP Main Event vinst från 1998, tre ytterligare guldarmband samt en vinst i 2008 års $50 000 H.O.R.S.E WSOP-turnering. Lägg sedan till en WPT-titel och sex finalbord får du en någorlunda överblick över hans pokerframgångar. Allt som allt har denna otroligt karismatiska och framgångsrika pokerstjärna spelat in över 10 miljoner dollar under sin pokerkarriär. Han är idag en av de kändaste profilerna inom marknaden och kommer onekligen bli en tillgång för Expekt.com i deras marknadsföring.

Men som med allting gott finns det även en baksida och visst finns det även de med Nguyen. Ni har väl inte glömt hans framträdande vid fjolårets HORSE final där han var kraftigt berusad och hans agerande var under all kritik och upprörde en hel del tittar. Även när det gäller affärer har han inte alltid rent mjöl i påsen. Han kunde bland annat ses bära både en Full Tilt logo och en PokerStars logo under fjolårets WSOP. Han bar Full Tilts logo under HORSE turnering som han vann men PokerStars logo under övriga WSOP-event. En sak är dock säker, Expekt Poker kommer garanterat få en hel del tv-tid vid årets World Series of Poker.

[I]PokerNews notisen: Öppna ett Expekt Poker konto genom PokerNews och få tillgång till exklusiva Expekt Poker freerolls och en Expekt pokerbonus på 100 %upp till $600 på första insättning. Ta chansen och spela mot Scotty online hos Expekt!

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories