Vi presenterar en $750 Cash freerolls hos Expekt Poker!

Vi presenterar en $750 Cash freerolls hos Expekt Poker! 0001

För att fira det senaste tillskottet bland PokerNews samarbetspartner, Expekt Poker, anordnar anordnas nu två $750 cash Freerolls, exklusivt för PokerNews spelare hos Expekt Poker. Bäst av allt är att dessa $750 freerolls saknar helt och hållet några krav på insättning eller inspelade poäng/rake.

Ja, du läste rätt. Du behöver varken göra någon insättning eller spela in poäng eller någon rake för att få spela i denna $750 freeroll. Allt du behöver göra är att öppna ett konto hos Expekt Poker via PokerNews och fylla i lösenordet, ett lösenord som presenteras här samt inne på freerollsidan. Lösenordet kommer att vara synligt senast två timmar innan spelstart. Freerollen hittar ni i Expekt Pokers lobby under Turneringar och sedan "Alla schemalagda", med titeln "PokerNews $750 Freeroll".

Den första freerollen har redan spelats. Den gick av stapeln den 5 maj klockan 19:30. Nu är det dags för nästa, som spelas ikväll, den 19 maj klockan 19:30!

Lösenord: pnews99

För ytterligare detaljer om dagens freeroll, besök då vår freerollsida.

[I]PokerNews notisen: Som PokerNews spelare erbjuds du också en fantastisk Expekt pokerbonus på 100 % upp till $600 vid första insättning. Dessutom kommer alla PokerNews spelare få möjligheten att spela i en $2000 cash freeroll den 26 maj hos Expekt! Allt som krävs för att spela denna $2000 freeroll är 50 Expekt Poker poäng som används som inköp till turneringen.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter