Poker-SM - Mats Rahmn svensk mästare i mörkpoker

Poker-SM - Mats Rahmn svensk mästare i mörkpoker 0001

Den första av totalt tre SM-titlar har nu delats ut i pågående live Poker-SM som spelas i Tallinn, Estland. Här fick vi se ett av Unibets senaste tillskott till Team Unibet, Mats Rahmn, ro hem titeln efter att han besegrat Carl-Henrik Nauclér från Västerås, heads-up. Utöver SM-titel inkasserade Mats även 120 500 kronor i förstapris. Tvåan fick nöja sig med 72 000 medan trean, Davor Pavic från Eskilstuna, fick en prischeck på 45 000 kronor.

I en kommentar efter segern sa Rahmn:

– Jag kan egentligen inte spela mörkpoker, men med ett kortsnitt klart över genomsnittet så är det ju inte så svårt, sa en glad Mats .

Mats Rahmn är ett av Unibets senaste tillskott till Team Unibet. Förutom han har vi även fått se Anders Henriksson och Christer Björin ansluta sig till laget. De gör nu Unibet kaptenen Mikael Norinder sällskap. Mats, Anders och Christer är också de enda svenskar som kan stoltsera med ett WSOP-armband efter att ha vunnit WSOP-event.

Mörkpoker eventet var det första av totalt tre event där en svensk mästare ska koras. Näst ut på schemat står nu Omaha, där fjolårets vinnare och tillika Unibetspelaren, Micke Norinder, kommer att försöka försvara sin titel. Eventet drog igång idag och finalen kommer att avgöras i morgon. Under morgondagen spelas även den första av två förstadagar i Main Event, en Texas Hold em No Limit turnering. Finalen i Main Event är satt att spelas nu på lördag, den 23 maj.

[I]PokerNews notisen: Öppna ett konto hos Unibet idag och få en Unibet pokerbonus på 100 % upp till €1000 på din första insättning. Ta även chansen att spela mot 2009 års Mörkpoker-SM vinnaren Mats Rahmn, fjolårets vinnare av Omaha-SM Mikael Norinder och Sveriges tre WSOP-armbandsvinnarna Christer Björin, Anders Henriksson och Mats Rahmn. Vill du ha en utmaning, då har du kommit till rätt plats!

(foto: Mats Rahmn till höger i bild)

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories