Kvalificering till PartyPokers dubbel WSOP freeroll stänger snart!

Kvalificering till PartyPokers dubbel WSOP freeroll stänger snart! 0001

Jakten på paket till 2009 års World Series of Poker* har precis börjat här på PokerNews och våra spelare har nu knappt 24 timmar på sig att kvalificera sig till nästa Freeroll hos PartyPoker med två paket vardera värda $12 000 på spel! Både vinnaren och tvåan kommer gå ifrån turneringen med varsitt paket!

För att kvalificera sig till denna massiva freeroll måste spelarna ha laddat ner Party Pokers mjukvara via PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat ihop 50 poker poäng. Dessa krav måste vara uppfyllda senast den 7 maj klockan 23:59! Redan befintliga PartyPoker spelare, som ursprungligen öppnat sitt konto via PokerNews, är också välkomna att delta i denna freeroll så länge ovan nämnda krav uppfyllts inom utsatt tidsperiod. Kvalificerade spelare måste själva registrera sig till turneringen efter den 7 maj.

Turneringen spelas den 10 maj klockan 19:35 svensk tid. De två bästa spelarna i denna freeroll får varsitt WSOP paket värt $12 000 som inkluderar inköp till Main Event samt kontanter till flyg och hotel. För fullständiga detaljer, besök då vår freerollsida.

[I]PokerNews notisen: PartyPoker erbjuder också PokerNews spelare en fantastisk poker bonus på 100 % upp till $500 på första insättning samt en exklusiv $3000 cash freeroll som spelas den 16 juni![/I]

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories