PokerNews intervjuer - Från EPT Monte Carlos turneringsgolv

PokerNews intervjuer - Från EPT Monte Carlos turneringsgolv 0001

Under PokerStars.com pågående EPT Monte Carlo finns självfallet PokerNews på plats för att leverera live-rapportering till våra läsare. Förutom detta har vi även fotografer på plats för att föreviga eventet på bild. Dessutom finns PokerNews egna Gloria Balding närvarande och genomför under eventets gång, intervjuer med diverse olika spelare. Bland dessa hittar vi artisten Nelly, WPT-Championship vinnaren Yevgeniy Timoshenko, ledaren av durrrr challenge Patrik Antonius, världens kanske bästa pokerspelare, Phil Ivey, highstakes spelare Ilari "Ziigmund" Sahamies, Annette Oberstad och i en omvänd intervju med Joe Hachem, där han instruerar Gloria, vilka frågor hon ska ställa. Sist men inte minst har ni en intervju med spelaren bakom nicket full_flush på Full Tilt Poker.

Phil Ivey återvänder till Monte Carlo för ännu en EPT-final

Patrik Antonius tampas vid borden på hemmaplan

Ilari "Ziigmund" Sahamies byter ut highstakes borden mot EPT Monte Carlo

Annette Oberstad pratar ut om framgångarna under dag 2

Joe Hachem tar över intervjun från PokerNews Gloria Balding

Boris Becker tillbaka i Monte Carlo, nu som PokerStars ambassadör

Möt personen bakom spelarnicket full_flush på Full Tilt Poker

William Thorson i intervju under Highstakes turneringen dag 1

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories