durrrr challenge - Dwan krymper avståndet

durrrr challenge - Dwan krymper avståndet 0001

Mitt under pågående FTOPS XII hos Full Tilt Poker passade high stakes spelarna Tom "durrrr" Dwan och Patrik Antonius på att fortsätta den så omdiskuterade "durrrr challenge" där vi i den senaste sessionen såg Antonius rycka ifrån ordentligt och satt, efter att de spelat färdigt, med ett plus på $488 000. Detta var den absolut största ledningen någon av spelarna hitintills haft i utmaningen, som nu passerat 13 000 av de 50 000 händer som ska spelas.

Under FTOPS XII satte sig dock spelarna vid bordet igen och denna gång var det Dwan som gick ifrån sessionen som vinnare, med strax över $96 000 plus. Avståndet fram till Antonius krympte därmed ner till "endast" $391 704 med denna, den 24 sessionen i ordningen.

Det var dock Patrik Antonius som tog hem den första stora potten under sessionen, en $142 000 pott. Detta blev dock som ett startskott för Dwan som strax därefter tog hem denna sessions största pott. Dwan öppnade med $1200, Antonius slog om till $3600 och Dwan synade. Med {9-Clubs}{7-Hearts}{3-Spades} tog Antonius kommandot genom att beta ut $6000 vilket Dwan synade. Med {q-Spades} på turn kom en check från Antonius och Dwan betade då ut $15 600, något som Antonius synade. {9-Diamonds} kom på rivern och Antonius checkade över till Dwan som nu betade ut $50 400 vilket finländaren synade. Dwan visade upp {10-Spades}{9-Spades}{4-Diamonds}{2-Diamonds} för en triss och tog hem potten på $144 382.

Totalt har spelarna satsat $84.3 miljoner, detta över 13 556 spelade händer som tillsammans tagit 1 dag, 19 timmar och 17 minuter att spela! Dwan leder antalet vunna händer med 7152 mot Antonius 6359. Då Antonius befinner sig i ledning har han förstås vunnit mer per hand jämfört med Dwan. $2338 mot Dwans $2024 är spelarnas medel per vunnen hand.

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsätter att rapportera från denna durrrr Challenge. Vill du hellre se all action när det händer, ladda då ner Full Tilt Poker idag och leta sedan upp borden "durr challenge 1-4". Du kan även ta del av vår poker bonus när du öppnar ett konto, få 100 % upp till $600 i Full Tilt Poker bonus på din första insättning samt en exklusiv $500 freerollserie under maj och juni! Exklusiv menar begränsat startfält och ökade chanser![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories