durrrr challenge – Antonius snor Dwan på $320k

durrrr challenge – Antonius snor Dwan på $320k 0001

Utmaningen mellan Tom "durrrr" Dwan och Patrik Antonius, som nu pågått under en längre tid har vägt fram och tillbaka mellan spelarna. Med drygt 13 000 spelade händer hade varken Dwan eller Antonius lyckats rycka ifrån något märkvärdigt. Antonius var den av spelarna som satt med ledningen på närmare $160 000 när det var dags för nästa omgång, och vilken omgång sedan. Patrik krossade Tom totalt vid bordet. Det tog knappt 30 minuter och 300 händer innan sessionen av över och då hade Patrik lyckats kamma hem hela $328 000 i vinst!

Dwan fick en mardrömsstart på omgången efter att ha förlorat två $150 000 potter som han aldrig lyckades återhämta sig ifrån. Tvärt om, vi fick se Dwan köpa in sig på alla fyra borden under denna 30 minuter långa session. Efter dessa två potter tappade Dwan ytterligare $80 000 innan han fick lite plåster på såret.

Sittandes med {a-Hearts}{a-Spades} fick Dwan få in sina pengar mot Antionius {k-Spades}{k-Diamonds} och Dwan fick se sina ess stå. Potten som landade på $174 196 gjorde at than lyckades hämta igen delar av de han tappat under sessionen men inte i närheten av hela beloppet.

Sessionen avbröts efter 30 minuter och drygt 300 spelade händer, detta efter att Dwan fått problem med sitt internet och sagt till Antonius hade de var tvungna att avsluta omgången där och då. Om det verkligen var internetproblem som låg bakom beslutet eller faktumet att Dwan tappat närmare $330 000 är det ingen som vet. Vi får väl tro på de Dwan sa, att det verkligen var hans internet som strulade.

Efter denna omgång har Antonius rykt ifrån och har nu en ledning på nästan $500k, $488 133 för att vara exakt. Totalt har det spelats 13 246 händer, de har spelat i 1 dag och 18 timmar och satsat totalt lite över $81 miljoner!

Dwan är den av spelarna som vunnit flest händer, 6992 till antalet mot Patriks 6211. Men som ni förstår så har Patrik Antonius ett högre snittvärde per pott, $2322 mot Dwans $1993.

I och med detta ryck från Patrik har Dwan nu en tuff uppgift framför sig, att lyckas hämta igen detta försprång på dryga $500 000. Totalt sett sedan årets start, då med denna utmaning borträknat, ligger Dwan back $2.8 miljoner. Med utmaningen är det $3.3 miljoner och ska han lyckas hämta hem det här innan årets slut, ja då får han ligga i, det är en sak som är säker!

Skulle han sedan tappa denna utmaning, ja då kommer han dessutom tvingas betala ytterligare $1.5 miljoner till Antonius. Att pressen nu ligger på Dwan råder det inget tvivel om. Frågan är bara hur han lyckas hantera den! Ska bli oerhört spännande att se hur utmaningen utvecklar sig under kommande sessioner.

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsätter att rapportera från denna durrrr Challenge. Vill du hellre se all action när det händer, ladda då ner Full Tilt Poker idag och leta sedan upp borden "durr challenge 1-4". Du kan även ta del av vår poker bonus när du öppnar ett konto, få 100 % upp till $600 i Full Tilt Poker bonus på din första insättning samt en exklusiv $500 freerollserie under maj och juni! Exklusiv menar begränsat startfält och ökade chanser![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories