Party Poker håller en dubbel $12 000 WSOP Freeroll!

Party Poker håller en dubbel $12 000 WSOP Freeroll! 0001

Förväntningarna på årets höjdpunkt inom poker är stora och för var dag som går kommer vi en dag närmare starten av 2009 års World Series of Poker. Nu erbjuds PokerNews läsare möjligheten att ta sig till detta event via en massiv $24 000 WSOP* Freeroll hos Party Poker som spelas nästa vecka. Detta är utan tvekan en av de bättre chanser du kan få!

Party Poker kommer att dela ut TVÅ paket vardera värda $12 000 till årets WSOP via denna Freeroll. Ettan och tvåan i denna freeroll kan luta sig tillbaka och räkna med att få åka till Las Vegas om drygt en månad.

Kvalificeringen är enkel! Öppna ett konto hos PartyPoker via PokerNews, gör minst en minimum insättning och spela därefter in 50 poäng innan den 7 maj. När detta är gjort kan du registrera dig till turneringen, en registrering som öppnar efter den 7 maj. Sitter du redan med ett Party Poker konto, ursprungligen öppnat via PokerNews, då är du mer än välkommen att spela i denna Freeroll så länge ovan nämnda krav uppfyllts.

Freerollen i sig spelas nu på söndag, den 10 maj klockan 19:35. Här kommer som sagt första och andraplats vinna varsitt $12 000 WSOP paket som innefattar inköp till Main Event värt $10 000 samt $2000 i kontanter till boende och flyg. För att inte missa liknande erbjudande och andra freerolls rekommenderar vi varmt att ni lägger till vår freerollsida till dina favoriter!

[I]PokerNews notisen: PokerNews spelare som öppnar ett konto hos Party Poker kan även ta del av en poker bonus på 100 % upp till $500 vid första insättning och få tillgångar till andra, kommande event. Höll även ögonen öppna för en $3000 cash freeroll som spelas den 16 juni! [/I]

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories