Ny auktionsfunktion presenterad på ChipMeUp

Ny auktionsfunktion presenterad på ChipMeUp 0001

Genom PokerNews senaste införskaffade pokertjänst, ChipMeUp, presenteras nu en ny, spännande funktion till pokerspelare världen över. Detta är en auktionsfunktion där spelare kan auktionera ut biljetter till olika online event men också paket till större live-turneringar. För att fira denna nya lansering kommer ChipMeUp att auktionera ut ett inträde till Full Tilt Pokers $750 000 garanterat turnering och PokerStars Sunday Millions, varje vecka, med start från och med nu.

Auktionerna här på ChipMeUp kommer att fungera precis på samma sätt som vanliga auktioner, där den högstbjudande kommer att vinna auktionen (med budning inom en förbestämd tidsram) men det ska tilläggas att lägger en spelare ett bud, inom sekunderna innan auktionen är över, förlängs auktionen några minuter. Utöver detta kommer ChipMeUp, innan auktionens start, bestämma budintervallen och avgiften för varje bud. Alla auktioner kommer att ske i amerikanska dollar (USD).

För att kunna delta i dessa auktioner, bege dig över till ChipMeUp idag, skapa ett konto och sök bland tillgängliga auktioner. När du hittat något som faller dig i tycke, klicka då bara på den röda "bid" knappen och du är med i budgivningen. Pokervärlden har nu fått ännu en funktion tillgänglig och helt plötsligt öppnades nya dörrar till pokerspelare, världen över!

ChipMeUp är världens ledande sponsorsida för pokerspelare. Här kan spelare köpa och sälja andelar i sig själva, till turneringar, cash games eller kombinationer av dem två. Endast fantasin sätter stopp för typer av evenemang du vill köpa och sälja andelar i. Att bli medlem hos ChipMeUp är gratis. Under januari 2009 samarbetade ChipMeUp med The Asian Poker Tour's Poker Pack som resulterade i ett partnerskap mellan dessa sex världsspelare och ChipMeUp, där spelarna sålde andelar i sig själva vid 2009 års Aussie Millions. Häribland hittade vi Tony G, Billy The Croc, Tino Lechich, Jason Gray och Rayan Nathan.

Senaste framgången inom ChipMeUp kom vid nyligen avslutade EPT Monte Carlo, där Tony G sålt andelar i sig själv till High Roller turneringen han spelade i där han slutade på en tredjeplats och inkasserade €272 000. Spelare hade här möjligheten att köpa en andel värt 1 % i Tony för $365 och de som gjort de, såg sin investering förvandlas till en utbetalning på hela $5597! Dessutom, för att fira lanseringen av denna nya auktionsfunktion, auktionerade även Tony ut 1 % i sig själv, efter de att han var klar för finalbordet. Andelen såldes för blygsamma $51 och även denne spelare fick se sin investering mångdubblas, i detta fall över 100 gånger pengarna!

För mer information, besök då http://chipmeup.pokernews.com/?l=se

Fler nyheter

Other Stories