ChipMeUp inför årets WSOP

ChipMeUp inför årets WSOP 0001

Nu är det dags, årets mest eftertraktade pokerevenemang har nu dragit i gång. Många av oss kanske inte har varken råd eller tid att närvara men detta behöver inte hindra dig ifrån att tjäna lite pengar vid 2009 års World Series of Poker, genom världens ledande sponsor och pokerauktionssida, ChipMeUp.

Att års WSOP äntligen startat firades med en auktion där Tony G auktionerade ut en del av sig själv vid årets WSOP* Main Event. Vinnaren, thehux, betalade strax över $10 för 0.5 % av eventuella vinster som Tony lyckas skrapa ihop i Main Event. Detta skulle innebära att går Tony och vinner Main Event, kan "thehux" räkna med att se sin investering på $10 förvandlas till $45 000! (Om årets förstapris hamnar i trakterna kring fjolårets, $9 miljoner)

Spelare får världen över beger sig till ChipMeUp för att köpa och sälja andelar i sitt och andras spel. Att bli medlem är gratis, lika så att köpa andelar i spelare. Enda tillfället då en liten avgift tas ut är när en spelare säljer andelar i sig själv. Denna avgift baseras på inköpets storlek som spelaren söker sponsring till. I januari i år samarbetade ChipMeUp med The Asian Poker Tour's Poker Pack där sex spelare av absolut världsklass sålde andelar av sig själva vid 2009 års Aussie Millions.

Utöver de som nämts ovan kan vi ge ytterligare andelar till varför du borde använda dig av ChipMeUp. Bland dessa har du:

• En massiv WSOP* Fantasy League där spelaren med det vinnande prolaget får ett paket till 2010 års Aussie Millions och spelaren med det vinnande amatörlaget får ett paket till 2009 års PokerNews Cup Australien!

ChipMeUp inför årets WSOP 101

ChipMeUp fantasi liga

• Omfattande spelarprofiler med detaljerad statistik över alla ChipMeUp spelare – inklusive spelaråterkoppling, prestationsgrafik och avkastning på investering – baserat på detta kan du fatta beslut om vilken spelare du önskar sponsra, med all denna information tillgänglig.

ChipMeUp inför årets WSOP 102

ChipMeUp spelarprofil

• Auktioner som belönat vinnarna med biljetter till onlineturneringar och andra intressanta priser, till en bråkdel av den ursprungliga kostnaden.

ChipMeUp inför årets WSOP 103

ChipMeUp auktion

Allt detta och mycket mer hos världens bästa sponsorsida för poker - chipmeup.pokernews.com.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories