Senaste nytt - Eastgate och Demidov till Team PokerStars, Bonomo får konto öppnat och SCOOP en stor succé

Senaste nytt - Eastgate och Demidov till Team PokerStars, Bonomo får konto öppnat och... 0001

Fjolårets WSOP Main Event vinnaren Peter Eastgate och hans heads-up motståndare, Ivan Demidov, har båda skrivit på för Team PokerStars. Många hade säkert förväntat sig att se dessa två i detta prestigefyllda team redan strax efter att WSOP avslutas men nu dröjde det nästan fem månader innan detta blev ett faktum.

Eastgate skrev i fjol WSOP-historia genom att radera Phil Hellmuths 19 år gamla rekord om att vara den yngsta spelaren någonsin att ha vunnit WSOP Main Event. Efter segern över Demidov blev då 22-åriga Eastgate nu den yngsta spelaren någonsin att vinna denna prestigefyllda titel, efter att inte bara slagit Demidov heads-up men också stått emot det 6843 personer tunga startfältet. Segern gav Eastgate en prischeck på en bit över 9 miljoner dollar.

Nu har han och Demidov skrivit på för Team PokerStars och ansluter sig nu till spelare som William Thorson, Daniel Negreanu som nyligen tappade miljoner i senaste High Stakes Poker avsnittet och Vanessa Rousso, baddräktsmodell och Go Daddy senaste ansikte.

Justin "ZeeJustin" Bonomo får kontot öppnat hos PokerStars

Efter tre års frånvaro, lagom till pågående SCOOP, fick Justin "ZeeJustin" Bonomo från Team Bodog, se sitt konto öppnas igen hos PokerStars. Efter att ha ertappats med flera konton hos PokerStars och närmare $200 000 i vinster, beslöt PokerStars under 2006 att frysa Bonomos konto i tre år och lägga beslag på hans prispengar. Nu, tre år senare, är han tillbaka.

Senaste nytt - Eastgate och Demidov till Team PokerStars, Bonomo får konto öppnat och... 101

Via sin blogg bad Justin, efter de inträffade, om ursäkt för sitt beteende och agerande. Han påpekade att de inte fanns någon ursäkt för det han hade gjort och att han skämdes. Efter de inträffade beslöt sig Justin för att ta en kortare paus från spelandet. Väl fyllda 21 kunde han bege sig ut för att spela live-turneringar, vilket han också gjorde med stor framgång. Vid Five Diamond Poker Classic under samma år, tog han sig till fyra olika finalbord och spelade in lite över $250 000. Han var oerhört nära att även att ta sig till finalbordet i de WPT-event som spelades under detta evenemang.

Under 2007 lyckades Bonomo ta sig till finalbord vid World Series of Poker där han återigen bevisade att framgångarna han upplevt online inte berodde på fusk utan skicklighet. Strax innan finalbordet, skrev Justin på för Team Bodog, där han är medlem än idag.

SCOOP drar igång med en smäll

PokerStars SCOOP evenemang har inte mer än hunnit startat och redan under de inledande två eventen fick vi se några riktigt imponerande siffror. Den första turneringen som bjöd på ett inköp från $5.5, $55 till $550, med rebuys, såg hela 31 863 deltagare. Den garanterade prispotten för lågnivån, $50 000, passerades med mils avstånd. Potten skulle bli så pass stor att vinnaren av turneringen nästan inkasserade den ursprungliga garanterade prispotten, i förstapris! Det exakta förstapriset landade på $41 562 ifrån en total prispott på närmare $435 000! Vann gjorde till slut spelaren "Eetu100" efter att ha besegrat "MrWhite" heads-up.

I den andra turneringen, en Pot Limit Omaha Hi/Lo turnering, erbjuds

Senaste nytt - Eastgate och Demidov till Team PokerStars, Bonomo får konto öppnat och... 102

lågnivå spelarna ett inköp på $11 och garanterades en prispott på $25 000. Denna innebar att turneringen behövde se 2500 spelare komma till start för att prispotten skulle uppnås. Den slutgiltiga siffran landade på närmare tre gånger så många deltagare, vilket också tredubblade prispotten. Vinnaren i detta event kunde därmed inkassera ett förstapris på $10 670.

Trots 5000 i startmarker spelades turneringen i ett rasande tempo och redan under den första timmen fick vi se strax under 2000 spelare försvinna. Därefter skulle spelet lugna ner sig en aning och först efter elva timmar kunde "thehoffa" utses som segrare i detta event, detta efter att ha slagit "-$eG mAsTeR-" heads-up. Spelarna, som ingick ett avtal, gick ifrån turneringen med $9900 för "thehoffa" och $8500 för "-$eG mAsTeR-". Idag väntar en mörkpoker samt en NL Hold´em second chance/turbo turnering med inköp på $11 respektive $16.50 och prispotter på $25k samt $100k. Har ni inte redan ett konto hos PokerStars, rekommenderar vi starkt att ni öppnar ett redan idag och tar del av denna festival innan det är för sent!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories