888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

ProPlayLive lanserar ny träningssida för poker

ProPlayLive lanserar ny träningssida för poker 0001

Efter månader av förberedelser öppnades nyligen en ny träningssida för poker, ProPlayLive.com. Sidan skiljer sig från övriga konkurrerande sidor mycket tack vare dess imponerande listan av instruktörer. Bland dem som skapar utbildningsvideos för ProPlayLive finns två World Series of Poker Main Event mästare, Greg Raymer och Tom McEvoy, liksom WSOP armbandvinnarna Erik Seidel, Bill Chen, John Lukas och Annie Duke.

"Sedan mitten av 2008 har vi successivt bygga upp vår videobibliotek, säger Raymer, webbplatsens ledande instruktör. "Vi har nu en omfattande mängd utbildningsvideos som spänner över en mängd olika pokerspel och inköpsnivåer." Alex Outhred, Mark Kroon och Shawn Rice har också skapat filmer för ProPlayLive och andra instruktörer kommer att tillkännages i kommande månaderna. Sammanlagt sitter ProPlayLives instruktörer tillsammans med 18 WSOP armband och över $20 miljoner i inspelade turneringsvinster.

Enligt Beverly Pipes, ProPlayLives kundserviceschef, har ProPlayLive videos "redigerats minutiöst för att krama ut så mycket information och inlärningsvärde under en så kort tid som möjligt med bibehållen integritet för spelet eftersom sällan finns några faktiska händerna bortklippta. Tittarna får ändå se det goda, det dåliga och även bad beat utan långa pauser och fördröjningar, som ofta förekommer i andra pokervideos. "

Pipes noterar att "det finns redan ett antal bra träningssidor för poker på marknaden idag, men där deras instruktörer är övervägande onlinespelare som allmänheten i regel aldrig hört talas om." ProPlayLives strategi är därför att erbjuda utmärkt pokerträning för både live som online poker av spelare som redan sitter med erfarenhet och inte minst framgång från framför allt livepoker.

Över 100 instruktionsvideos redan har skapat, med planer om att utöka detta videoblibliotek ytterligare. Webbplatsen erbjuder två abonnemang med introduktionspriser. Priserna varierar beroende på djupet av önskad utbildning. Ytterligare information samt en demonstrationsvideo finns på ProPlayLive.com.

Relaterade spelare

Vad tycker du?