Ladbrokes Poker förlänger Million Dollar Rake race i fem månader

Ladbrokes Poker förlänger Million Dollar Rake race i fem månader 0001

Utmärkta nyheter för de av er som spelar mer händer poker under en månad än vad det flesta av oss gör under ett år, Ladbrokes Poker förlänger deras Million Dollar Rake Race erbjudande! Under de senaste 3 månaderna har detta utmärkta pokerrum, som nyligen emigrerade till Microgaming Network, delat ut 1 miljon dollar till sina mest trogna spelare. De spelare som spelat in mest rake under månaden har tilldelas ett förstapris på $20 000. Detta enorma erbjudande har visat sig vara oerhört populärt och operatören har därför beslutat att förlänga det under kommande fem månader, fram tills slutet på augusti.

Som vi nämnde tilldelades den spelaren som spelat in mest rake under den gångna månaden, ett förstapris på $20000. De övriga tio bästa får vara med och dela på priser från $7000-$15 000, beroendes på placering. Vad mer, alla som spelar på Ladbrokes Poker och deltar i detta race kommer att vinna något. Du behöver bara hamna bland topp 250 att vinna minst $1000. Hamna bland de 1000 bästa och du kan inkassera $250. Vi har pratat med några spelare som nöter på mellan nivåerna och de säger att detta erbjudande är betydligt bättre än andra VIP-erbjudanden som andra Microgamings operatörer erbjuder. Detta är verkligen en rake race som alla spelare kan tjäna pengar på, inte bara de utan ett liv, utan också de som spelar poker mer som en hobby. Aprils rake race har precis startat och vill du vara med och göra upp om prispengarna, öppna ett konto hos operatören idag!

Spelare som tidigare deltagit i något rake race vet att vi svenskar ofta är med och gör upp om pengarna, vilket även är fallet i detta race, där svenskarna dominerat med danskarna precis bakom oss. Brittiska spelare har inte lyckats slagit sig in bland topp tio ännu men har säkrat flest individuella utbetalningar under detta erbjudande. Du kan kolla in ledartavlan för att se vem som leder och hur du ligger till i racet hos Ladbrokes Poker.

Nigel Blower, chef för evenemang och erbjudanden sade: "Detta är ett lysande erbjudande för våra spelare och bemötande har varit enbart positivt. Konkurrensen har varit rasande mycket på grund av att detta erbjudande har allt – ett försprång gentemot konkurrenter och massiva utbetalningar. Andra operatörer har försökt att kopiera men Ladbrokes Poker är originalet, den största och bästa!"

Kom ihåg att inga andra operatörer på Microgaming kan ta del av detta rake race och vad mer, som PokerNews spelare kan du ta del av en exklusiv bonus på $1000 utöver allt de du vinner i detta race, om du öppnar ett konto hos Ladbrokes Poker via PokerNews.

Ladbrokes Poker är också hem för pokerproffset Jonas "Nebuchad" Danielsson som kan hittas spelandes hos Ladbrokes, som också är hans sponsor. Jonas har förekommit en hel del i media, bland annat gällandes sina omtalade utmaningar, sin blogg på expressen eller för olyckan han drabbades av under sin semestervistelse i Thailand.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories