durrrr challenge - Två största potterna hitintills i denna utmaning

durrrr challenge - Två största potterna hitintills i denna utmaning 0001

För andra natten i rad satte sig Dwan och Antonius vid borden för att fortsätta denna utmaning. Under denna session fick vi se 890 spelade händer över totalt två och en halv timme. Trots den höga nivå och volymen händer som spelades gick Dwan ifrån bordet som vinnare, med blygsamma $1243, inte mer än dryga tre stora mörken!

Med denna blygsamma vinst är det fortfarande Antonius som befinner sig i täten, med ett plus på $79 277, enligt statistik hämtat från Full Tilts durrrr vs antonius sida. Även om vinsten i denna omgång var den lägsta någonsin under denna utmaning fick vi se de två största potterna som hitintills spelats, båda inom loppet av sex minuter från varandra!

Tålamod lönar sig

Antonius hade väntat av och till under stora delar av kvällen på att Dwan skulle dyka upp vid borden och tillslut, vid 04:45 på torsdagsmorgonen, lokal tid, drog spelet äntligen igång. Efter 20 minuter in i sessionen fick vi se den första sexsiffriga potten utspelas. Dwan öppnade med en standardhöjning på

$1200, Antonius svarade med att slå om till $3600, något som Dwan synade. Efter att floppen kommit {j-Diamonds}{8-Diamonds}{2-Spades} check-synade Antonius en $4800 satsning från Dwan. Med {q-Clubs} på turn fick vi se Antonus återigen checka för att sedan syna Dwans satsning, denna gång på $12 200. Efter att {10-Diamonds} fallit på rivern checkade Antonius för en tredje gång och Dwan svarade då med att ställa all-in med sina sista $37 947 vilket Patrik valde att syna. Vad än Antonius hade för tell på Dwan så var den helt korrekt eftersom Dwan visade upp {8-Spades}{7-Hearts}{5-Spades}{3-Clubs} för endast ett par i åttor. Å andra sidan hade Antoius fyllt en kung hög färg på rivern sittandes med {a-Spades}{k-Diamonds}{6-Spades}{5-Diamonds} så synen satt kanske inte allt för långt inne.

Dwan träffar en one-outer

Omgångens "sjukaste hand" såg en pott som landade på $133 087. I denna hand var det Patrik Antonius som öppnade med standardsatsningen på $1200 sittandes med {k-Diamonds}{k-Spades}{j-Hearts}{7-Spades} vilket Dwan synade med {10-Hearts}{10-Diamonds}{8-Clubs}{8-Spades}. Otroligt nog lyckades bägge spelare floppa varsin triss när floppen kom {k-Clubs}{10-Clubs}{5-Hearts}. Dwan valde här att slowspela sin hand och check-synade endast en $2400 satsning från Antonius. Men när Dwan sedan träffade sin one-outer {10-Spades} på turn ökade satsningarna. Dwan, sittandes med nötterna, valde att checka till Patrik, som här betade ut $5200 hållandes bästa kåken. Tom svarade med att slå upp till $16 900 och Antonius, som nu trodde han hade Dwan på kroken, synade endast. Med en betydelselös {q-Spades} på rivern tog Dwan kommandot genom att beta ut $27 600 bara för att se Patrik snabbt ställa in sina sista $46 044, vilket Tom "durrrr" Dwan blixtsynade och kammade självfallet hem potten med sitt fyrtal.

Två största potterna hitintills i durrrr challenge

Under sessionen fick vi även se två potter klättra över $200 000 nivån. Vi tar upp action på turn, med en bräda som visar {q-Spades}{j-Diamonds}{5-Hearts}{6-Spades}. Patrik betar ut $19 200, Tom slår om till $76 800 och Patrik svarar med att kliva all-in med sina $155 893. Tom synade med sina sista $28 066 han hade och flippade upp {a-Spades}{j-Spades}{9-Diamonds}{5-Diamonds} för tvåpar och färgdrag. Antonius hade lyckats floppa en triss, sittandes med {q-Hearts}{q-Diamonds}{3-Diamonds}{3-Hearts}. När {4-Hearts} föll på rivern stod de klart att Antonius kammat hem utmaningens hitintills största pott, $228 932.

Den potten skulle stå i hela sex minuter innan det var dags att slå rekordet. Vid bord fyra satt bägge spelarna med en stack kring $150 000 nivån och efter att floppen kommit {j-Spades}{6-Clubs}{4-Clubs} fick vi se fyrverkeri. Antonius öppnade med $7650, Dwan tre-satsade upp till $20 200, Antonius svarade med att slå upp till $63 000 vilket fick Dwan att slå av på tempot och bara syna. Redan nu var potten uppe över $128 000. Med {10-Diamonds} på turn ställde Dwan in sina sista $81 775 sittandes med en mängd drag, {a-Clubs}{7-Clubs}{5-Hearts}{3-Clubs}, för både stege, färg och färgstege drag. Antonius, som synat hade själv träffat högsta trissen ännu en gång, sittandes med {k-Hearts}{j-Hearts}{j-Clubs}{9-Clubs}. Potten var nu uppe i otroliga $291 951 och trots mängden klöver som var ute, sju till antalet med sex kvar i leken, lyckades Dwan, ännu en gång genom ett smärre mirakel, att gräva fram ett turkort på rivern då {q-Clubs} kom vilket gav honom färg och potten.

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsätter att rapportera från denna durrrr Challenge. Vill du hellre se all action när det händer, ladda då ner Full Tilt Poker idag och leta sedan upp borden "durr challenge 1-4". Du kan även ta del av vår insättningsbonus när du öppnar ett konto, få 100 % upp till $600 på din första insättning.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories