Dansk seger i Scandinavian Poker Cruise

Dansk seger i Scandinavian Poker Cruise 0001

Under helgen såg södra Sverige en pokerturnering spelas på Östersjön där det till sist blev en dansk seger i denna dansk/svenska motsvarighet till finsk/svenska "Sviten on the Rocks", Scandinavian Poker Cruise.

Att det var en renodlad dansk/svensk uppgörelse stod klart när vi tittade på deltagarna i eventet, som till stor del bestod av hälften svenskar och hälften danskar. Det skulle även bli en dansk-svensk final där dessvärre ännu en fick svensk nöja sig med en andraplats, detta efter att dansken Nicolaj Bonnichsen tagit hem segern.

Nicolaj Bonnichsen fick för sin seger i detta event ta emot förstapriset på €12 000, närmare 130 000 sek. Efter segern kom en överlycklig dansk med följande kommentar:

– Jag är jätteglad över vinsten, det är min största vinst hittills och det var en riktigt bra avslutning på en kul helg.

Scandinavian Poker Cruise samordnades av pokeroperatörerna Playcherry och bwin Poker. Kryssningen utgick ifrån Sveriges sydligaste stad, Ystad och korsade Östersjön för att lägga till i Gdansk, Polen och sedan återvända tillbaka till svenska fastlandet. Totalt deltog 110 hungriga spelare i detta event och organisatörerna var väldigt nöjda med resultatet efter helgens evenemang.

– Både vi och Bwin tycker att detta var ett utmärkt tillfälle att träffa våra spelare och vi har verkligen haft kul ombord tillsammans, förhoppningsvis är detta bara början på en rad roliga live-events framöver, sa Playcherrys marknadschef Mats Andersson efter kryssningen.

Det är väl bara en tidsfråga innan det blir dags för nästa Scandinavian Poker Cruise. Till dess får ni nöjas oss med "Sviten on the Rocks" och kommande PokerFinnkampen om dryga tre veckors tid.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories