Absolut sista PNC Alpine freerollen – TVÅ paket på spel!

Absolut sista PNC Alpine freerollen – TVÅ paket på spel! 0001

Till många spelares glädje presenterar vi en ändring inför den allra sista PokerNews Cup Alpine freerollen hos våra vänner på Titan Poker. Den ursprungliga freerollen med en prispott på $8000 har ersatts med en freeroll där hela två paket á $7700 delas ut till de två bästa spelarna! Utöver detta kommer $300 att fördelas på övriga vinnare vilket gör att freerollens totala värde nu landar på $15 700!

Detta är absolut sista möjligheten att spela sig till PokerNews Cup Alpine via en freeroll så missa inte denna chans!

Titan Pokers $15 700 PokerNews Cup Alpine freeroll - 12 mars klockan 20:35

För att kvalificera sig till denna freeroll måste spelarna ha laddat ner Titan Pokers mjukvara via PokerNews, skapat ett konto, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat ihop 10 Titan Poker poäng, poäng som sedan används som inköp till turneringen. Spelare har fram tills den 11 mars klockan 00:59 på sig att uppfylla dessa krav. Befintliga Titan Poker spelare, som öppnat sitt konto via PokerNews, är välkomna att delta i denna freeroll så länge de har tillräckligt med poäng för att köpa in sig i turneringen!

På grund av ändrade förutsättningar för denna freeroll måste alla spelare, som registrerat sig till denna freeroll, registrera om sig! Föregående $8000 freeroll togs bort och ersattes istället av denna, $15 700 freeroll

I och med denna freeroll kan vi med glädje se fram emot att leverera en pokerupplevelse för ytterligare två spelare, en upplevelse de sent kommer att glömma, allt vid 2009 års PokerNews Cup Alpine!

Årets upplaga av PokerNews Cup Alpine kommer att spelas på det femstjärniga hotellet The Alpine Palace Ski & Spa Resort i de österrikiska alperna den 21-28 mars. För fullständiga detaljer och spelschema för detta event, bege er då till www.PokerNewsCup.com

Vänligen observera: Alla paket till 2009 års PokerNews Cup Alpine är endast för en person (vinnaren av paketet). Vill vinnaren bjuda med sig anhöriga eller vänner får vinnaren bekosta detta själv. Vi kan dock erbjuda en rad olika lösningar som ni finner under vår PokerNews Cup FAQeller via denna artikel

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories