Jamie Gold och Team Aced vinner Dream Team tävling

Jamie Gold och Team Aced vinner Dream Team tävling 0001

Jamie Gold och hans flickvän Ashley Nataupksy tog hem lagpriset i denna Dream Team tävling på Caesars Palace i Las Vegas, USA. Paret säkrade lagtiteln långt innan de stod klart vilka som vunnit de individuella priserna. När det gäller dessa priserna gick det däremot inte lika bra, speciellt inte för Gold som blev förste spelare att lämna finalbordet, på en niondeplats. Utslagningen la grund till en fräck kommentar av turneringsdirektören Alex Outhred:

- Ser ut som om din flickvän lyckades hålla ut längre ännu en gång, denna gång i poker

Team Aced med Jamie Gold, Ashley Nataupksy och Huston Waldie tog hem förstapriset i detta event på $59 940. De följdes av Team Claddagh på andraplats ($33 300), Team Clones på tredjeplats ($15 984), Party at the Mansion slutade fyra ($10 656) och Hellmuth Busters tog hem femteplatsen ($6660). Den individuella tävlingen vanns till sist av Danny Nelson från Team Bikerhavent.net, som därmed tog hem förstapriset på $24 063. Han följdes av Philip Rousseaux på andraplats ($13 320), Jerry Percival på tredjeplats ($7922), Natupsky tog hem fjärdeplatsen ($6666) och femma slutade John Regis ($5328). Efter att de stod klart att Team Aced segrat i lagtävlingen kom Gold med följande kommentar:

- Roligare än så här kan man inte ha om inte 12 miljoner står på spel. Mitt WSOP-armband ligger inlåst i ett kassavalv men denna Dream Team Poker trofé kommer att ställas på spishyllan för alla att beskåda.

Pokeroperatören Aced poker kunde knappast ha önskat sig ett bättre resultat. Jamie Gold som nyligen skrev på för Aced gav denna operatör bästa tänkbara reklam genom att vinna detta Dream Team Event. Totalt deltog över 148 tremannalag i detta evenemang och det var ingen brist på kända profiler. Vi fick bland annat se spelare som 2009 års National Heads-Up Poker Champion Huck Seed. Även Phil Hellmuth, Mike "the mouth" Matusow, Peter Eastgate, Dennis Phillips, Tiffany Michelle och Justin "ZeeJustin" Bonomo fanns alla på plats för att delta i detta evenemang.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories