Sista chansen för denna $500 freerollserie hos Titan Poker

Sista chansen för denna $500 freerollserie hos Titan Poker 0001

Exklusivt för PokerNews spelare betyder ett begränsat startfält och med ett begränsat startfält ökar chanserna att spela till sig lite prispengar. Detta är precis det som erbjuds nu hos Titan Poker och deras $500 freerollserie, en serie som pågår fram tills den 24 mars. För att kunna spela i dessa freerolls måste spelarna ha öppnat ett konto hos Titan Poker via PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat ihop en enda Titan Poker poäng som senare används till att "köpa in sig" i den freerollen spelaren önskar spela. Allt du behöver göra är att spela ihop totalt 4 poäng och du kan sen spela i de fyra återstående turneringarna i denna serie!!

Se till att hålla tisdagakvällar öppna i din kalender under kommande period, om du önskar spela i dessa freerolls. Klockan 20:45 är den gemensamma spelstarten för dessa turneringar ni ser här nedan:

3 mars

10 mars

17 mars

24 mars

Befintliga Titan Poker spelare, som ursprungligen öppnat sitt konto via PokerNews är också välkomna att spela i dessa freerolls, så länge spelaren har tillräckligt med poäng att köpa in sig i respektive freeroll.

Vi rekommenderar att ni lägger till vår freerollsida till dina favoriter. På så sätt går du inte miste om en enda turnering vi erbjuder här på PokerNews. Föredrar du att använda dig av en RSS feed, klicka då på denna länk för att starta din prenumeration.

[I]PokerNews notisen:: Titan Poker erbjuder även PokerNews spelare en fantastisk insättningsbonus med $50 GRATIS samt 100 % upp till $500 vid första insättning. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter