Senaste nytt – Poker till nya höjder, Lodden till PokerStars och RedKings EPT-satelliter

Senaste nytt – Poker till nya höjder, Lodden till PokerStars och RedKings EPT-satelliter 0001

Att poker är populärt inte bara i Sverige utan runt om i världen, har knappast kunnat undgå någon. Nu har dock en av de onlineoperatörer som finns där ute, tagit pokern till nya höjder, bokstavligen talat! Vi syftar på BestPoker som den 13 maj kommer att anordna något de vill kalla "Poker in the sky" där en grupp spelare kommer sitta vid ett pokerbord hela 50 meter upp i luften. Detta kommer att ske ovanför Kungsträdgården i Stockholm! Eventet spelas som sagt den 13 maj och kommer att bestå av 22 utmanare, kvalificerade online via BestPoker. Vinnaren av detta event får en motorcykel av märket Kawasaki ER-6n. Tvåan kan också räkna med att få ett fordon på två hjul, dock utan motor, om man nu inte anser att människokroppen är en motor förstås. Vi talar så klart om en mountainbike. Utöver dessa två priser kommer totalt 20 spelare att få ett pris.

Johnny Lodden till Team PokerStars

Under de senaste åren har vi kunnat se den norska pokertalangen Johnny Lodden spela i live-event runt om i världen, dock utan sponsor. För en tid sedan slöt Lodden ett sponsoravtal med PokerStars där han skulle bli sponsrad till ett par EPT-event, en sponsring som gav framskjutande placeringar. Detta i sin tur har nu resulterat i att han blir ett fullfjädrat Team PokerStars proffs.

I och med att Lodden nu skrivit på för Team PokerStars, blir han förste norsk att ansluta sig till Teamet. Blott 20 år gammal har vi kunnat se framgång på framgång från Johnnys sida. Första gången han placerade sig i prispengarna i ett EPT-event var under 2006. Därefter har han radat upp placeringar, totalt åtta ITM-placeringar. Det som saknas är en EPT-titel även om han varit nära vid ett par tillfällen som i fjolårets final i Monte Carlo, där Lodden lämna turneringen strax innan finalbordet. Nu, som medlem i Team PokerStars, ställer Lodden in siktet på den första EPT-titeln.

För er som vill spela mot denna norrman online kan bege er till PokerStars, där ni hittar honom spelandes under nicket "johnnylodden".

RedKings drar igång satelliter till EPT San Remo

Med EPT-eventet i Dortmund avklarat tar EPT-touren en paus på lite över en månad, innan nästa event spelas, denna gång i Italien och EPT-San Remo. Nu har hemmet för spelare som Ramzi Jelassi och Jonas Molander, dragit igång satelliter till detta event. Vi syftar så klart på RedKings poker. De håller nu i tre extra satelliter till detta event, för att svara på spelarnas stora efterfrågan. Deras satellitserie avslutades egentligen under förra veckan men på grund av förfrågningar och önskemål från sina spelare har RedKings Poker nu beslutat att hålla i tre extra finalsatelliter som spelas den 5 och 12. De två första satelliterna, vars final spelas den 5 april, har ett direktinköp till finalen på $200+$15 samt $200+$40. Den andra satelliten, med det något högre inköpet, $25 dyrare, ger vinnaren extra förmåner och service både inför och under evenemanget. Den sista satelliten riktar sig mer mot spelare med en större BR med tanke på att inköpet här ligger på $500+$40.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories