Rahmn och Henriksson gör Norinder sällskap i Unibet

Rahmn och Henriksson gör Norinder sällskap i Unibet 0001

Mitt under pågående Unibet Open presenterar spelbolaget Unibet att deras nuvarande svenska pokerproffs, Mikael Norinder nu får sällskap av två talangfulla svenska pokerspelarna vid namn Mats Rahmn och Anders Henriksson. Dessa tre spelare kommer nu att spela i en rad live-event iförda Unibets klädsel där EPT San Remo står först på tur, borträknat från pågående Unibet Open då förstås.

Team Unibet förstärks nu av två oerhört talangfulla pokerspelare, båda WSOP-armbandsvinnare vid 2006 års World Series of Poker. Tidigare T6 spelarna Rahmn och Henriksson har nu lämnat denna hemska affär bakom sig och nu slutit avtal med den populära operatören i Sverige, Unibet. Dessa två spelare, tillsammans med Norinder kommer att kliva in i Unibet Open under morgondagen. Ska man tro det Norinder har förutspått ska minst fyra svenskar ta sig till finalbordet i detta event.

Med kommande EPT och senare i sommar World Series of Poker hoppas dessa grabbar på nya framgångar, denna gång iförd Unibets klädsel. Kanske kommer de att vinna varsitt armband i år igen och därmed upprepa framgångarna från 2006. En sak är i alla fall säkert, med rekryteringen av dessa två blir Team Unibet ett team att frukta och övriga pokerteam får nu se upp.

Det ska bli väldigt intressant att följa detta team framöver. Det vore inte en dag försent att se Rahmn eller Henriksson åter gå djupt i en större turnering. Det var ett tag sen sist men bägge både förtjänar och har kapaciteten till det.

Fler nyheter

Other Stories