My.PokerNews och ChipMeUp - Framtiden inom poker

My.PokerNews och ChipMeUp - Framtiden inom poker 0001

Om du inte är en spelare av samma kaliber som Phil Ivey eller Hellmuth där du kan tillförlita dig på din skicklighet, är bankroll management en oerhört viktig aspekt inom pokerspelandet. Förutom detta krävs det också chanser, möjligheter att bli sponsrad när spelaren vill ta klivet in i de större eventen. Exakt vad som kan ses som ett större event beror på vilken spelare det gäller. Det kan röra sig om allt från en $50 onlineturnering till en $100 000 liveturnering. Nu, tack vare ChipMeUp, erbjuds spelare världen över möjligheten att ta klivet upp till nästa nivå, med hjälp av andra. Oavsett på vilken nivå spelaren befinner sig kan de här hitta en lösning eller en möjlighet som passar just dem. Detta gäller både micro- som highstakesspelare men också turnerings- samt cashspelare.

My.PokerNews och ChipMeUp - Framtiden inom poker 101

Nu med PokerNews med i bilden är ChipMeUp en av de snabbast växande sponsorsidorna på nätet med en mängd kända pokerprofiler som säljer andelar i sig själva till olika event världen över. Bland dessa hittar vi spelare som JC Tran, Nam Le, WSOP-finalisten Chino Rheem , australiensarna Tony G och Billy "the croc" Argyros, Mark Vos, Andy Mcleod och Martin Klaeser. Dessa utgör bara en bråkdel av den långa lista spelare som idag använder sig av ChipMeUp.

Vad ChipMeUp erbjuder mer än bara möjligheten att sponsra spelare eller att sälja andelar är ett community inriktat mot pokersponsring. Det är inte ovanligt att se över 50 spelare inloggade på shoutboxen där de diskuteras kommande eller nyligen avslutade event. Sidan har idag över 7000 medlemmar och antalet ökar för var dag som går. När som helst om dygnet kan du här prata med pokerspelare om hur du går till väga för att bli sponsrad, hur du gör om du vill köpa andelar i någon eller om du bara är ute efter det senaste skvallret från pokervärlden.

My.PokerNews och ChipMeUp - Framtiden inom poker 102

ChipMeUp tillåter också sina användare att hålla koll på varandras prestationer så att investeringar kan analyseras. Med PokerNews på plats vid de flesta större live-event runt om i världen är det inte allt för svårt att följa den spelare du har sponsrat till exempelvis ett större live event. Skulle du inte hitta spelaren, kan du alltid läsa om dennes framgångar via deras blogg.

Utöver allt detta håller ChipMeUp, tillsammans med en rad pokeroperatörer online, olika satellitserie för sina spelare där de kan ta sig till större live-event runt om i världen. I samarbete med 888 Poker skickade ChipMeUp onlinespelaren Resteal till årets Aussie Millions. Paketet spelaren fick innehöll dock ett par villkor där spelare till exempel enbart fick behålla 50 % av eventuella vinster. Övriga procentenheter skulle fördelas mellan 18 övriga spelare från denna satellit, som alla fick varsin andel i Resteal där storleken på andelen bestämdes av vart de slutat i satelliten där tvåan fick den största procentuella andelen. I turneringen lyckades Resteal ta sig till dag tre men räckte inte hela vägen fram till prispengarna dessvärre.

Med den mängd onlineturneringar som finns tillgängliga idag, så som PokerStars Sunday Millions eller Full Tilts FTOPS, använde sig ChipMeUps spelare av möjligheten att bli sponsrade till dessa event. Det var bara en tidsfråga innan en av ChipMeUps spelare skulle ta sig långt i en turnering och vinna stort eller till och med ta hem en seger. Någon seger har ännu inte kommit men spelarna mneube och adgee tog sig båda till finalborden i två av FTOPS största event där de vann $50 respektive $70k vardera. Mneubes investerare, som alla köpt andelar för 11 dollar styck fick en avkastning på $2000 per andel.

My.PokerNews och ChipMeUp - Framtiden inom poker 103

Sponsring till dessa typer av event är inte enbart tillgängligt för elitspelare utan för alla. Genom ChipMeUp lyckades över 50 spelare bli sponsrade till ett och samma FTOPS event. Med PokerStars presentation av kommande SCOOP, deras "Spring Championship of Online Poker" med inköp som sträcker sig från $5 upp till $25 000 kan ChipMeUps spelare söka sponsorer till alla de event som tilltalar dem. Investerare kan här leta nya guldgruvor att satsa pengar på. Kanske blir du en av dessa som får se en investering på $11 förvandlas till $2000. Du behöver inte ens kunna spela spelet själv, du investerar bara dina pengar och spelaren gör resten. Luta dig tillbaka och vänta, förr eller senare ska du se att du har satsat på rätt spelare och då kommer avkastningen.

För de spelare som letar efter turneringar med bra värde eller exklusiva bonuserbjudanden kan ChipMeUp även tillgodose dessa spelares behov. Oavsett om du letar efter en ny pokeroperatör att spela hos, där du vill ha en bra insättingsbonus, om du vill ha en gratisbiljett till en $100k turnering eller spela i olika freerolls med exempelvis paket till PokerNews Cup Alpine på spel, finns allt detta och mer där till hos ChipMeUp.

ChipMeUp och MyPokerNews arbetar ständigt med att ta fram nya samt förbättra befintliga funktioner till sitt poker community. Har du inte ett konto redan, är det nog bara en tidsfråga innan du öppnat ett.

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories