Vinn en del i Tony G via en Facebook freeroll hos Full Tilt!

Vinn en del i Tony G via en Facebook freeroll hos Full Tilt! 0001

PokerNews och Full Tilt Poker är väldigt glada över att kunna presentera denna otroliga freeroll. På spel står fantastiska priser till alla Facebooks användare som är medlemmar i gruppen PokerNews.

Tiden är knapp då turneringen är satt till att spelas i morgon, den 24 mars klockan 19:00 svensk tid. Du hittar turneringen i Full Tilt Pokers lobby under turneringsfliken och därefter under "private" fliken.

Det enda som krävs för att få spela i denna Freeroll är:

1. Ha ett konto hos Full Tilt Poker

2. Hitta lösenordet på huvudsidan av PokerNews Facebook sida

Denna Freeroll kommer erbjuda en sammanlagd prispott på $500 vilket kommer att fördelas i enlighet med Full Tilt Pokers utbetalningsstandard.

Utöver kontanterna kommer de sex bästa spelarna få en rejäl bonus i pris, i form av procentandelar i Tony G och Noah Boeken vid PokerNews Cup Alpines Main Event. Noah Boeken och Tony G har båda reserverat 10 % i sig själva via sponsorsidan ChipMeUp, som bonus priser till de sex bästa spelarna i denna Facebook freeroll. Dessa procent kommer att fördelas enligt följande:

1 plats 4% i Tony G och 4% i Noah
2 plats: 2% i Tony G och 2% i Noah
3-6 plats: 1% i Tony G och 1% i Noah

PokerNews Alpine Main Event drar igång nu på onsdag, den 25 mars och är en No Limit Hold´em turnering med ett inköp på €1375+€125. Vill ni kan ni följa händelserna live via PokerNews engelska live-rapportering!

Se till att bli medlem i PokerNews Facebook grupp idag och hitta fatt i lösenordet till denna turnering. Facebook är ett utmärkt verktyg för PokerNews, där vi kan dela med oss av nyheter och erbjudanden till intresserade världen över! Befinner du dig på resande fot eller har flyttat ifrån din gamla hemstad? Tappat kontakten med gamla vänner eller klasskompisar, då är Facebook platsen för dig! Här kan du springa på vem som helst, när som helst!

PokerNews notisen: Som spelare hos Full Tilt Poker via PokerNews, kan du ta del av en mängd förmåner. Förutom denna freeroll kan du även få en insättningsbonus på 100 % upp till hela $600 vid din första insättning!

Vad tycker du?

Fler nyheter