durrrr challenge - Antonius vinner $9500 under en kort session

durrrr challenge - Antonius vinner $9500 under en kort session 0001

Under söndagsmorgonen på amerikanska östkusten spelade Tom "durrrr" Dwan och Patrik Antonius ännu en session i denna så omtalade "durrrr Challenge". Sessionen skulle dock visa sig bli väldigt kort sådan då de endast spelade i 35 minuter, där vi fick se 226 händer spelas. Efter sessionen av färdig stod de klart att Antonius var den av de två som slutat på plus, med $9553 på fickan.

I en konversation mellan spelarna kunde railbirds läsa denna chat

Patrik Antonius: brb 5min
Patrik Antonius: sry i need 5 more min
durrrr: np
durrrr: i might take a break too
durrrr: or mayb jus go to sleep
durrrr: mayb ill get some coffe

Både Tom och Patrik loggade efter denna session ett x antal timmar vid cashborden under måndagen. Spelarna valde dock att inte fortsätta med denna utmaning.

Den enda riktigt stora potten som spelades under dessa 35 minuter kom efter att Dwan höjt upp till $1200 preflop och Patrik svarat med att göra en re-raise upp till $3600 vilket Dwan synade. På en flopp som visade {7-Spades}{5-Clubs}{2-Clubs} satsade Patrik $7200, vilket Tom synade. Med {k-Spades} på turn tog Patrik ännu ett skott på potten genom att beta ut $21 600, bara för att se Tom syna. När {4-Clubs} föll på rivern låg det nu både ett potentiellt färg och stegedrag på bordet. Antonius valde här att ställa in sina sista marker, $29 697, vilket Dwan till sist synade. Antonius visade upp {j-Diamonds}{10-Clubs}{8-Clubs}{8-Hearts} för en färg och Dwan muckade sin hand. Patrik kammade därmed hem potten som till sist landat på $115 000, småpotatis för dessa spelare.

Med 4178 händer spelade av de totalt 50 000 befinner sig Dwan i fortsatt ledning med $140 380 i vinst. Totalt har det satsat över $23 miljoner mellan dessa två spelare under de sex sessioner de spelat där Dwan vunnit majoriteten av potterna med 2325 mot Antonius 1837. Tittar vi över medelstorleken på potterna som spelarna vunnit är Antonius vinster 22 % större per pott jämfört med Dwans.

Men varför blev denna session så kort och varför så långt mellanrum mellan omgångarna? För de första har det förekommit mängder av spel på $500-$1000 nivån, som bägge spelare velat ta del av. Den andra och kanske mest avgörande faktorn är tidsskillnaden. Med Antonius på semester i Thailand befinner han sig 14 timmar före Dwan som sitter i Texas, USA. Med denna enorma tidsskillnad blir det nästa omöjligt för spelarna att hitta bra tider att spela på.

Så fort spelarna spelar igen kommer vi på PokerNews att leverera en rapport. Oroa er inte, spelarna kommer återuppta utmaningen så snart som möjligt!

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsätter att rapportera från denna durrrr Challenge. Vill du hellre se all action när det händer, ladda då ner Full Tilt Poker idag och leta sedan upp borden "durr challenge 1-4". Du kan även ta del av vår insättningsbonus när du öppnar ett konto, få 100 % upp till $600 på din första insättning.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories