durrrr challenge - Dwan jobbar i kapp, går förbi och drar ifrån

durrrr challenge - Dwan jobbar i kapp, går förbi och drar ifrån 0001

Det var inte länge som Antonius fick sitta i ledningen i denna utmaning. Han hade inte mer än tagit sig dit innan Dwan svarade och tog tillbaka ledningen. Som tidigare rapporterat tog Antonius ledningen efter en session under fredagen. Under den gångna helgen, spelades nästa session vid Full Tilt Pokers "durrrr Challenge" borden och denna gång var det Dwan som gick plus, efter att ha slutat sessionen med en vinst på $123 849. Antonius försprång var raderat och Dwan övertog ledningen, om än en knapp sådan med ett plus på $15 238.

Totalt spelades de 411 händer under denna 80 minuter långa session. Dwan var den som hade kommandot praktiskt taget under hela perioden och det var också han som vann de fem största potterna som spelades. I den första stora potten som spelades fyllde Dwan stege på turn mot Antonius tvåpar. Dwans hand förstärktes ytterligare på rivern då han fick färg. Antonius lyckades inte förbättra sin hand och Dwan tog därmed hem sessionens första stora pott på $80 0000.

Omgångens största pott kom mot slutet av sessionen. Till skillnad mot tidigare omgångar som spelats fick vi denna gång aldrig se en pott passera $100 000 nivån. Den största potten för denna omgång landade på $81 200 och även denna gång var det Dwan som tog hem den, detta efter att ha floppat kåk sittandes med {q-Hearts}{q-Spades}{7-Diamonds}{7-Clubs} och en bräda som visade {q-Clubs}{6-Spades}{6-Diamonds}. Med den floppen betade Antonius ut $2000 vilket Dwan synade. Med {8-Diamonds} på turn checkade Dwan igen och denna gång betade Antonius ut $5200 och även denna gång valde Dwan bara att syna. När {a-Diamonds} föll på rivern satsade Antonius $12 000, bara för att se Dwan slå om till $55 200. Antonius synade med sina sista $19 392 men efter att ha sett Dwans floppade kåk, muckade Antonius sin hand.

Strax efter denna pott började helt plötsligt Dwan låta tiden rinna ut, hand efter hand och flera av de railbirds som följde spelet började undra om han hade fått problem med sitt internet igen. Nu visade de sig vara en helt annan orsak bakom det hela. Dwan höll på att slumra in framför datorn:

durrrr: I need a nap (jag behöver en tupplur)

durrrr: Falling asleep @ comp (håller på att somna framför datorn)

De två spelarna beslöt sig för att avsluta sessionen och Dwan fick lite välbehövlig sömn.

Nästa omgång, den nionde sessionen i ordningen, spelades under tisdagen och skulle visa sig bli den längsta hitintills. Totalt skulle det i denna omgång spelas strax över 700 händer och Dwan, som innan denna session satt med en marginell ledning, drog ifrån. Även om Patrik vann de två största potterna under omgången, sammanlagt värda ungefär $300 000, var det Dwan som gick ifrån borden som vinnare, efter att ha plussat dryga $52 000.

Den största potten under denna omgång landade på $163 597 och som vi nämnde var det Antonius som tog hem den, detta efter att ha träffat ett högre tvåpar mot Dwans tvåpar. Med över 700 händer loggade i denna session och omkring 400 i den första, har nu spelarna passerat över 6000 spelade händer, 6633 för att vara exakt. Detta gör att 43 367 händer återstår. Leder gör som sagt Dwan, som i och med vinsten i den nionde sessionen drog ifrån Antonius och sitter nu med ett plus på strax över $67 000.

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsätter att rapportera från denna durrrr Challenge. Vill du hellre se all action när det händer, ladda då ner Full Tilt idag och leta sedan upp borden "durr challenge 1-4". Du kan även ta del av vår insättningsbonus när du öppnar ett konto, få 100 % upp till $600 på din första insättning.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories