durrrr challenge - Antonius övertar ledningen

durrrr challenge - Antonius övertar ledningen 0001

Tom "durrrr" Dwan och Patrik Antonius loggade under fredagskvällen 425 händer i denna 50 000 händer långa utmaning. I denna session var det Antonius som gick från borden som segrare efter att ha vunnit $161 086. I och med detta övertog även Antonius ledningen i utmaningen och har nu ett plus på $107 445 över Dwan. Denna session pågick endast i 82 minuter, efter att Dwan drabbats av alla onlinespelares mardröm, problem med uppkopplingen. I ett spel av denna magnitud kan en tappad uppkoppling bokstavligen kosta tiotusentals dollar.

durrrr: i guess i need to quit

durrrr: until i fix intnet

durrrr: that was almost pretty costly

durrrr: well

Dealer: durrrr has 15 seconds left to act

durrrr: i guess it wouldv saved me $$ lol

durrrr: but lost ev

Patrik Antonius: k

Antonius sprang upp i ledning i denna utmaning ganska omgående efter att denna session inletts. Dwan höjde upp preflop till standard $1200 vilket Antonius synade. Floppen kom {j-Diamonds}{5-Clubs}{3-Hearts} och Dwan satsade nu ut $1750 bara för att se Antonius kontra, upp till $7650, vilket Dwan synade. Med {q-Diamonds} på turn satsade nu Antonius $17 700 och Dwan svarade med att ställa all-in med sina sista $31 350, vilket Patrik synade, sittandes med {a-Hearts}{6-Hearts}{4-Diamonds}{2-Diamonds} för stege- och färgdrag. Dwan hade i sin tur floppat en triss i femmor, sittandes med {a-Spades}{6-Clubs}{5-Hearts}{5-Spades}. Men med {7-Hearts} på rivern fyllde Patrik sin stege och kammade därmed hem potten som landat på $80 399.

Endast minuter efter denna pott, var det dags för nästa stora pott. En höjning preflop synades och floppen kom {j-Spades}{5-Hearts}{4-Diamonds} och Patrik satsade, vilket Dwan synade. Bägge spelare checkade när {10-Hearts} kom på turn men med {j-Clubs} på rivern fick vi se fyrverkeri. Antonius inledde genom att beta ut $5600, Dwan kontrade med att höja upp till $19 300 bara för att se Antonius svara genom att slå om upp till $41 600. Efter en stunds betänketid synade till slut Dwan och Patrik visade upp {j-Diamonds}{10-Diamonds}{10-Clubs}{4-Clubs} och satt med den högsta kåken. Dwan muckade sin hand och Antonius drog hem potten på $90 399.

Sessionens största hand kom mot slutet. Patrik öppnade med att höja till $1200, Dwan slog om till $3600, vilket Patrik synade. Med {q-Clubs}{6-Spades}{5-Clubs} på floppen betade Dwan ut $4800 bara för att se Patrik slå om till $21 600. Dwan gav dock svar på tal genom att själv slå om, upp till massiva $72 000. Detta fick Antonius att ställa all-in med sina $118 536 vilket Dwan självfallet synade. Bägge spelarna hade träffat floppen till viss del där Dwan satt med {j-Spades}{9-Clubs}{8-Spades}{7-Clubs} för både stege- och färgdrag mot Antonius {j-Clubs}{8-Hearts}{6-Clubs}{5-Hearts} floppade tvåpar och högre färgdrag. På turn fick Antonius ett högre tvåpar då {j-Diamonds} kom men med {4-Clubs} på rivern fyllde bägge spelare sin färg, men Antonius färg var högre och han drog hem potten på $155 683.

durr Challenge fakta

Spelade händer: 5517

Kvarvarande händer: 44 483

Vunna potter Dwan: 3010

Vunna potter Antonius: 2487

Totalt satsat: $31 340 380

Spelad tid: 17 timmar

Lägg till PokerNews bland dina favoriter. Här lämnar fortlöpande rapporter från denna utmaning, så fort spelarna varit aktiva!

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsätter att rapportera från denna durrrr Challenge. Vill du hellre se all action när det händer, ladda då ner Full Tilt Poker idag och leta sedan upp borden "durr challenge 1-4". Du kan även ta del av vår insättningsbonus när du öppnar ett konto, få 100 % upp till $600 på din första insättning.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories