durrrr challenge - Dwan går på tilt och Antonius övertar knapp ledning

durrrr challenge - Dwan går på tilt och Antonius övertar knapp ledning 0001

Efter att Antonius återvänt till Europa och Monaco har denna utmaning ökat i intensitet. Tidskillnaden mellan de båda, när Patrik med familj, var på semester i Thailand gjorde det praktiskt taget omöjligt för dessa två att spela. Nu däremot, med endast 5 timmar mellan dem, har utmaningen ökat i intensitet och detta är tredje rapporten vi presenterar från denna durrrr challenge hos Full Tilt Poker, enbart under den gångna veckan.

Under gårdagen presenterade vi en artikel där Daniel Negreanu talade ut om hur han gör för att undvika att gå på tilt, något som kan hända även den bästa. Detta bevisade Dwan i den senaste sessionen han och Antonius spelade. Under torsdagen spelade dessa två en session som varade i 460 händer, innan Dwan tackade för sig och avbröt spelet med kommentaren:

"durrrr: i think im done for now
durrrr: too tilted
Patrik Antonius: k"

Detta efter att Dwan bland annat floppat nötfärgen mot Antonius triss och sen blivit utdragen när Patrik träffade kåken. Dwan vann dock ett flertal potter strax under $100 000 nivån men efter att han tackat för sig, under denna den tionde sessionen, var det Antonius som lämnade denna omgång med ett plus på strax över $90 000 och övertog därmed ledningen, om än en knapp sådan med ett totalt plus på dryga $24 000. Denna ledning kom mycket tack vare en stor pott Antonius lyckades vinna strax innan de avslutade denna session. Just den potten där han lyckades dra ut Dwan som floppat nötfärgen. Brädan visade {9-Clubs}{7-Clubs}{3-Clubs} och Antonius checkade. Dwan betade här ut $1750 och Antonius svarade med att höja upp till $7650. Dwan svarade med att kontrahöja upp till $16 900 vilket ledde till att Antonius i sin tur drog till med $53 100, en all-in för Dwan som självfallet synade, sittandes med {a-Clubs}{8-Clubs}{4-Hearts}{3-Spades} och nötfärgen. Antonius i sin tur visade upp {a-Spades}{j-Diamonds}{9-Hearts}{9-Diamonds} för floppad topptriss. Med {3-Hearts} på turn fyllde Antonius sin kåk och Dwan drog dött inför rivern. Antonius kunde därmed kamma hem potten som till sist landat på $102 589.

Antonius sitter nu med en ledning på $23 467, detta efter 7068 av 50 000 spelade händer. Totalt har spelarna satsat närmare $41 miljoner under dessa tio sessioner de spelat. Snittiden spelarna spenderat under respektive session ligger på 2.2 timmar och snittpotten i sin tur ligger omkring $8000, motsvarande drygt tre månadslöner för en normal "Svensson".

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsätter att rapportera från denna durrrr Challenge. Vill du hellre se all action när det händer, ladda då ner Full Tilt Poker idag och leta sedan upp borden "durr challenge 1-4". Du kan även ta del av vår insättningsbonus när du öppnar ett konto, få 100 % upp till $600 på din första insättning.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories