durrrr Challenge: Antonius upp $87 000 – Dwans ledning krymper

durrrr Challenge: Antonius upp $87 000 – Dwans ledning krymper 0001

Under tisdagen återupptogs denna omtalade match mellan Tom "durrrr" Dwan och Patrik Antonius. Efter ett avbrott på närmare två veckor spelade de två äntligen några händer och har nu nått en milstolpe i i denna utmaning med 5000 spelade händer, 10 % av det totala antalet. Under gårdagens session spelade de totalt tre timmar och när spelet var över var det Antonius som låg på plus med strax över $87 000 i vinst.

Med denna vinst från Antonius sida krymptes avståndet mellan de två även om Dwan fortfarande befinner sig i ledning med ett plus på $54 641. Med tanke på vilken nivå dessa två spelar på kan detta plus vara raderat inom loppet av en ynka hand. Ta bara sessionens största pott som landade på $138 000. Med de lilla försprång som Dwan nu sitter med skulle en pott som denna ändra förutsättningarna helt och Patrik skulle då sitta i ledning. Nu var det också Patrik som vann denna pott efter att ha floppat en triss mot Dwans tvåpar. Trissen stod och Antonius kunde kamma hem potten.

Senast dessa två spelade var den 1 mars men på grund av den då så långa tidsskillnaden mellan de två, totalt tolv timmar, med Dwan i USA och Antonius i Thailand, drog det ut på tiden mellan omgångarna då de spelade. Nu, med Antonius tillbaka i Monaco, har tidsskillnaden krympts till ynka fem timmar och spelarna bör därmed kunna sätta ett intensivare tempo i denna utmaning.

durrrr Challenge fakta

Vinnare av denna session: Antonius med +$87 813

Leder: Dwan med +$54 641

Spelade händer: 5092

Händer kvar att spela: 44 908

Spelad tid: Tre timmar

Totalt antal timmar: 16 timmar

Så fort spelarna spelar igen kommer vi på PokerNews att leverera en rapport. Oroa er inte, nu med Patrik tillbaka i Europa och endast en fem timmars tidsskillnad, kommer intensiteten öka i denna utmaning!

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsätter att rapportera från denna durrrr Challenge. Vill du hellre se all action när det händer, ladda då ner Full Tilt Poker idag och leta sedan upp borden "durr challenge 1-4". Du kan även ta del av vår insättningsbonus när du öppnar ett konto, få 100 % upp till $600 på din första insättning.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories