Mansion Pokers $500 freerollserie för PokerNews spelare fortsätter

Mansion Pokers $500 freerollserie för PokerNews spelare fortsätter 0001

Ni har väl inte missat vår pågående freerollserie som hålls hos vår samarbetspartner Mansion Poker. Här erbjuder vi en exklusiv serie freerolls, enbart för PokerNews läsare, där spelarna får ta del av en freeroll varje vecka, till slutet på mars, med en garanterad prispott på $500

Kvalificeringen till dessa freerolls är oerhört enkelt. Allt du behöver göra är att ladda ner Mansion Poker via PokerNews, skapa ett konto, göra minst en minimuminsättning och därefter spela ihop 20 Mansion poker poäng under angiven kvalperiod. Som ny spelare måste alla dessa krav vara avklarade senast 24 timmar innan spelstart.

Spelstarten för denna freeroll är 20:45 CET och spelas följande datum:

25 mars (20 poäng under perioden 18-24 mars)

För fullständiga detaljer om denna och våra övriga freerolls, uppmanar vi er att besöka vår freerollsida redan idag!

[I]PokerNews notisen: Öppnar du ett konto hos Mansion Poker idag kan du även ta del av PokerNews fantastiska insättningsbonus på 150 % upp till $600 på din första insättning![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter