Sista chansen att vinna ett $7800 PokerNews Alpine Cup paket hos Full Tilt Poker

Sista chansen att vinna ett $7800 PokerNews Alpine Cup paket hos Full Tilt Poker 0001

Tre av totalt fyra paket har redan delats ut i denna serie PokerNews Cup Alpine freerolls. Nu återstår en sista chans där PokerNews läsare kan vinna ett paket värt $7800 till kommande PokerNews Cup Alpine i slutet av mars. Vinnaren av detta paket får ett paket som inkluderar inköp till Main Event värt €1500, boende på femstjärnigt hotell, inbjudan till festligheter, dagliga liftkort, privat helikopterfärd från flygplatsen till hotellet, pokermaterial samt kontanter till flygbiljetten.

Intresserade spelare bör skynda sig för tiden är knapp. Kvalificeringsperioden till denna kommande freeroll går snart ut. Den allra sista freerollen spelas följande datum:

Söndagen den 1 mars klockan 20:35 (kvalificering sker mellan 13-26 februari)

För att kvalificera sig måste spelarna ha laddat ner Full Tilt Pokers mjukvara, skapat ett konto, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat ihop 200 Full Tilt Poker poäng under ovan nämnda kvalificeringsperiod. När allt detta är gjort måste spelarna sen själva registrera sig till freerollen genom turneringslobbyn. Spelare som redan har ett konto hos Full Tilt Poker, ett konto som ursprungligen skapats via PokerNews, är välkomna att delta i denna freerolls så länge kraven uppfyllts. Utöver detta $7800 paket har ytterligare $200 lagts till prispotten som kommer att fördelas i enlighet med Full Tilt Pokers utbetalningsstandard.

För ytterligare detaljer om denna och övriga freerolls besök då vår freerollsida. Är detta första gången ni spelar i några av våra freerolls, då rekommenderar vi starkt att ni läser igenom våra allmänna regler & villkor som tillämpas för alla våra turneringar.

2009 års PokerNews Alpine Cup kommer att spelas från den 21 fram till den 28 mars på det femstjärniga skidhotell The Alpine Palace i de österrikiska alperna. Totalt kommer åtta event att spelas däribland ett €1500 Main Event.

[I]PokerNews rekommenderar: Ni har väl inte missat den insättningsbonus som vi erbjuder hos Full Tilt Poker. Öppna ett konto idag och du får tillgång till en insättningsbonus på 100 % upp till $600 på din första insättning.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter