WSOP 2018

Senaste nytt – Poker Icons och Vegas Group går samma, Ilari Sahamies nya videoblogg, Satellitvinnare tog hem ANZPT-Adelaide

Senaste nytt – Poker Icons och Vegas Group går samma, Ilari Sahamies nya videoblogg... 0001

Först ut presenterar vi senaste nytt inom affärsverksamheten pokeragenturer där de norska pokerföretaget, Poker Icons nu slagit sig samman med de svenska företaget Vegas Group och bildar därmed Europas största pokeragentur under namnet Poker Icons AB. VD för detta nya företag blir Lars Kollind, tidigare VD för Vegas Group.

Det nya gemensamma bolaget kommer att vara verksam inom flera olika affärsområden, allt från marknadsföring inom poker till att vara pokeragent för spelare, till att arrangera pokerevents och pokerproduktioner. Redan idag har företaget en stor mängd pokerspelare listade hos sig, däribland Annette Oberstad, Michael Tureniec, Sören Kongsgaard, Arnaud Mattern, João Barbosa, Thierry van den Berg, John Tabatabai, samt australiensaren James Obest, för att nämna några.

Samtidigt som denna nyhet presenterades kom Lars Kollind med följande kommentar:

- Affären med Poker Icons är ytterligare ett steg i vår satsning att vara en helhetslösning inom pokerbranschen. Vi har jobbat med denna affär under vintern och Poker Icons har hela tiden varit vår drömpartner.

I och med denna sammanslagning kommer företagen också öppna kontor på andra ställen runt om i världen, i strävan att få en mer global täckning och support för sina spelare. Förutom i Sverige och Norge där företaget har kontor idag, kommer det även att öppna kontor i England, Holland, Frankrike och Finland samt USA.

Ilari "Ziigmund" Sahamies presenterar videoblogg

Den allt så populäre Ilari "Ziigmund" Sahamies meddelande nyligen att han öppnat dörrarna till en ny sida där alla intresserade railbirds, kan följa "Ziigmund" i hans spel på Full Tilt Poker. På sidan idag finns bland annat en session mot Phil Ivey, där de spelar heads-up. Denna sekvens och mycket mer presenterar "Ziigmund" via sidan coinflip.com. Har ni några frågor som ni skulle vilja ställa denna high stakes spelare, frågor ni aldrig fått chansen att ställa tidigare, skriv då dina frågor som en kommentar till denna artikel och vi ska göra vårt bästa att få finländaren till att svara på dessa frågor. Ni kommer under resterande delen av veckan ha chansen att ställa de frågor ni vill ha svar på. Därefter gör vi en sammanställning av dessa frågor och presenterar svaren i en kommande intervju .

Satellitvinnare tog hem ANZPT-Adelaide Main Event

Denne spelare, som tagit sig till ANZPT-Adelaide efter att ursprungligen spelat en $31 satellit hos PokerStars har nu förvandlat denna satellitvinst till sin första och historiens första ANZPT-seger. Karl Krautshneder, från Melbourne, Australien, blev till slut den som tog hem segern i detta event, detta efter att ha kommit till finalbordet som ledare. Hans $31 satellit har nu förvandlats till en prischeck på AUD$170 215. Efter segern sa Karl följande:

- Det känns helt fantastiskt, att ha förvandlat en $31 satellit hos PokerStars till en sådan stor vinst. Hela turneringen har varit en otrolig upplevelse för mig och jag kommer absolut spela flera turneringar, speciellt nu när jag är ledare i den totala poängställningen. Jag vill också spela i något eller några APPT event och dessa pengar gör det nu möjligt för mig.

När han fick frågan vad han tänkte göra med vinsten svarade han att de kommer gå till en semester för honom och hans dotter, detta efter att alla kreditkort betalats av.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories