Ladbrokes kliver idag in i Microgaming Poker Network

Ladbrokes kliver idag in i Microgaming Poker Network 0001

Idag, den 10 februari, genomförs sammanslagningen mellan Ladbrokes Poker och Microgaming Network där Ladbrokes nu blir ett fullblodat skin hos Microgaming, från att tidigare enbart använt sig av deras mjukvara till idag vara del av nätverket. Denna fusion är positivt för båda aktörerna som nu kommer att se fler spelare, större garanterade turneringar och en ökad tillströmning av nya kunder. Tillsammans bildar de nu en betydligt större aktör på marknaden och kan därigenom utmana övriga konkurrenter på ett effektivare sätt.

Fusionen med Microgaming ger Ladbrokes spelare en större valfrihet när de gäller spelutbudet, ett ökat utbud av cashbord, kortare väntetider vid sit-n-go samt ett ordentligt tillskott till turneringsschemat, med större garanterade vinster. Sammanslagningen innebär att alla Ladbrokes spelare kan finna motståndare på alla olika nivåer utan några större problem.

"Ladbrokes pokersektion har vuxit enormt under inledningen av året och denna sammanslagning med Microgaming Network kommer bara göra oss ännu starkare. Varumärket Ladbrokes står för säkerhet, pålitlighet och ansvar för spelet och våra spelarna", kommenterade en talesman från Ladbrokes.

Under fortsättningen av året kommer Ladbrokes Poker fortsätta med att leverera en mängd unika erbjudanden till sina spelare, däribland tidernas störste rake race; Million Dollar Rake Race, som kommer att pågå under stora delar av våren. Varje månad betalar Ladbrokes ut 1 miljon dollar till sina spelare där totalt får 3000 av deras spelare får vara med och dela på dessa pengar.

"Det är med stor glädje vi välkomnar Ladbrokes Poker till Microgaming Poker Network. Denna fusion kommer att ge nya och existerande Ladbrokesspelare tillgång till ett betydligt bredare spektrum av bord, spelare och fartfyllt spel", säger Roger Raatgever, VD för Microgaming, i en kommentar.

Under första veckan efter denna sammanslagning, den 10-16 februari, kommer Ladbrokes Poker att fira fusionen genom att dagligen erbjuda en $10 000 added turnering. Passa på att dra nytta av detta erbjudande.

Har du ännu inte något konto hos Ladbrokes Poker, kanske det är på tiden att öppna ett. Skapar du ett konto via PokerNews, kan du ta del av en insättningsbonus på 100 % upp till $750 vid din första insättning.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories