Jamie Gold skriver på för ACED Poker

Jamie Gold skriver på för ACED Poker 0001

2006 års WSOP Main Event vinnaren Jamie Gold, meddelade under gårdagen att han skrivit på ett sponsorkontrakt med pokeroperatören ACED Poker, en av de större aktörerna på Merge Pokernetwork. Ett officiellt pressmeddelande från operatören är att vänta senare idag, torsdag.

Jamie Gold är den spelare som vunnit den största enskilda prispotten i poker någonsin, efter sin vinst vid 2006 års WSOP Main Event, ett event som då lockat till sig otroliga 8773 spelare. Detta var dock innan introduceringen av UIEGA-lagen i USA, en lag som haft effekt på spelarantalet i WSOP Main Event. Under tiden då Jamie spelade WSOP var han sponsrad av Bodog men efter en tvist skildes parterna åt och Gold stod då utan sponsor. Nu har han valt att skriva på för ACED Poker och kommer att representera denna operatör under det kommande året.

Avtalet innebär att Jamie kommer att spela online hos ACED Poker samt representera varumärket vid större live-turneringar runt om i världen. Samtidigt kommer han att jobba sida vid sida med ACED Pokerteam för att säkerställa att alla ACED Pokers spelare får bästa tänkbara pokerupplevelse. En talesman från ACED Poker kom med följande kommentar efter att nyheten presenterats:

- Vi på ACED Poker är oerhört glada över att ha fått Jamie Gold till oss, inte enbart för hans uppenbara värde som vår pokerambassadör men också för hans passion för spelet samt hans inblick och kreativitet han kommer att bidra med vid vidareutveckling av vårt varumärke.

I och med att ACED Poker nu slutit avtal med Gold kommer nätverket, Merge Network, få en high-stakes spelare hos sig i jakt på utmanare. I och med detta kanske ACED Poker till och med kan hota nätverkets nuvarande flaggskepp, Carbon Poker. Nätverket är idag rankat på 19 plats hos PokerScout, med ett spelarsnitt på 340 spelare under en sjudagarsperiod. Under perioder där trafiken är som störst lockar detta nätverk till sig omkring 520 spelare.

Efter sin vinst i WSOP har Jamie Gold framträtt i en rad olika pokerprogram på tv, däribland Poker After Dark och det allt så populära tv-programmet High Stakes Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories