Gus Hansen och Theo Jörgensen tar till nävarna

Gus Hansen och Theo Jörgensen tar till nävarna 0001

Precis som rubriken lyder, fast då under ordnade former förstås. Nu ska två av Danmarks största pokerstjärnor göra upp, fast inte på de sätt som många kanske först trott, vid pokerbordet. Nä, nu ska dessa två pokergiganter mötas i boxningsringen där de bokstavligen talat låter nävarna föra talan istället för korten.

Denna fight, spelarna mellan, är en del i Hansens marknadsföring av hans senaste projekt, GushansenTV, en gratis pokerkanal på webben, av spelare, för spelare. Självfallet har det förekommit propsbet vid sidan av detta event, vad annars hade man kunnat vänta sig från spelare av denna kaliber. Gus, som på grund av ren kaxighet eller om han vet något som inte vi vet, har gett Theo aningen bättre odds där Theo får $35 000 om han vinner medan Gus får nöja sig med $25 000 om han skulle slå hem segern.

Självfallet var inte vadslagningsbyråerna sena med att ordna odds på denna match, där många faktiskt har Theo som favorit över Gus. Ladbrokes ger oddsen 1.36 med Theo som segrare, 21 för oavgjort och 3 gånger pengarna om Gus vinner. Hos Bodog får man lite högre odds på Theo som segrare, 1.43 men betydligt lägre för oavgjort, 11 gånger pengarna och även lägre för Hansen som segare med 2.55 gånger pengarna. Hos Nordicbet får man 1.45 om Theo vinner, 15 för oavgjort och 2.55 om Gus slutar som segrare. Alla som har för avsikt att närvara vid EPT Köpenhamn kan köpa biljetter till detta event och se det live, endast för 249 danska kronor . Matchen är satt att gå av stapeln den 21 februari, två dagar innan EPT Köpenhamn drar igång, vilket borde ge båda spelare gott om tid att återhämta sig inför stundande pokerturnering.

Alla andra intresserade som dessvärre varken kan eller tänker närvara men fortfarande är intresserade av utgången i denna match, kan följa uppgörelsen live, via http://www.gushansentv.com

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories