durrrr challenge - Antonius vänder förlust till vinst efter andra sessionen

durrrr challenge - Antonius vänder förlust till vinst efter andra sessionen 0001

Två omgångar i "durrrr" Challenge har nu spelats på Full Tilt Poker och totalt ligger nu Antonius på plus, efter att ha tappat omkring $140 000 under den inledande sessionen där 1541 händer spelades. Efter den andra sessionen, som varade totalt fyra timmar och femton minuter där 1288 händer spelades hade Antonius vänt ett underläge på som mest $171 573 till en vinst på $56 178. Detta med 2915 av de 50 000 händer som ska spelas. Återstår gör nu 47 085!

Att utmaningen kommer ta sin tid, är bägge parterna införstådda med och alla railbirds kommer under dessa sessioner bjudas på riktigt underhållande poker, med stora svängningar upp och ner. Under den första stora konfrontationen i denna, den andra sessionen, såg vi Dwan öppna med en $1200 satsning, vilket Patrik synade. Med {6-Hearts}{6-Diamonds}{4-Clubs} på floppen checkade Patrik till Tom, som här satsade $1750. Patrik svarade då med att höja upp till $6000 bara för att se Tom göra en re-reraise till $14 300. Detta i sin tur ledde till att Patrik ställde all-in med $43 247, vilket Tom synade och visade upp {a-Diamonds}{a-Spades}{8-Spades}{6-Clubs} mot Patriks {a-Hearts}{6-Spades}{5-Spades}{2-Hearts}. Med {10-Hearts} på turn ökade Patriks outs som nu, förutom stegedraget även hade ett färgdrag, en färg som han fyllde på rivern. Dessvärre var det {8-Hearts} som föll, vilket gav Tom en kåk och potten på $89 000.

Ytterligare två händer skulle utspelas där bägge spelarna satt med kåk, något som i sin tur resulterade i femsiffriga potter med den första som landade på $116 000. Patrik hade här, sittandes med {k-Clubs}{5-Clubs}{5-Diamonds}{2-Diamonds} floppat en kåk efter att floppen kommit {6-Clubs}{6-Diamonds}{5-Spades}, bara för att se Tom fylla en högre kåk när {8-Hearts} föll på rivern sittandes med {6-Spades}{7-Hearts}{8-Clubs}{10-Spades} . Strax därefter skulle dock Patrik vinna sessionens största pott efter att ha slowspelat en hand till perfektion. Med {a-Clubs}{a-Diamonds}{5-Clubs}{4-Clubs} floppade Patrik kåk med en flopp som visade{a-Spades}{j-Spades}{j-Diamonds}. Dwan, som tagit kommandot innan potten genom att höja, betade här ut efter både flop och turn, bara för att se Patrik syna. Efter att Dwan satsat $11 200 på rivern fick han se Patrik ställa all-in med $56 833, något som Dwan synade. Med ess hög kåk kammade Patrik hem potten som till slut landat på $152 866.

Allt eftersom matchen fortsatte arbetade sig Patrik allt närmare Dwan. I den sista stora potten under denna session öppnade Dwan med normala $1200. Patrik kontrade genom att höja upp till $3600, något som gjorde att Dwan fyrbetade upp till $10 800, vilket Patrik synade. Floppen gav ett ganska skrämmande bord då {q-Spades}{j-Spades}{9-Spades} föll. Antonius tog kommandot genom att satsa $8400 vilket Dwan synade. Med en blank turn, {2-Diamonds}, satsade Patrik nu $12 500 vilket Dwan framkallade en syn från Dwan. Med {4-Spades} på rivern ställde Patrik in sina sista $19 594 och för en tredje gång synade Dwan. Patrik visade upp {a-Diamonds}{k-Diamonds}{k-Spades}{3-Spades} för en kung hög färg, något som stod och han kammade därmed hem potten på $102 387.

Sessionen avslutades strax efter 9pm EST, omkring 03:00 på söndagsmorgonen svensk tid. Spelarna kom överrens om att fortsätta utmaningen söndagen, lokal tid, om det nu inte fanns något annat intressant spel på $500-$1000 nivån hos Full Tilt Poker. Med 2915 händer avklarade återstår nu som sagt "bara" 47 085 tills det står klart vem utav dessa spelare som vunnit!

durrrr challenge - Antonius vänder förlust till vinst efter andra sessionen 101

[I]PokerNews notisen: Vill du följa händelserna, skapa ett konto hos Full Tilt Poker och leta sen upp borden "durr challenge 1-4". Här kommer du hitta dessa två kämpandes mot varandra. Passa även på att ta del av vår insättningsbonus på 100 % upp till $600 när du öppnar ett konto hos Full Tilt Poker[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories