Andra upplagan av Deam Team Poker presenterad

Andra upplagan av Deam Team Poker presenterad 0001

Efter framgångarna med fjolårets inledande teamturnering, har arrangörerna Dream Team Poker meddelat att de kommer att hålla i en andra upplaga av detta team-event under 2009. Eventet kommer att spelas på Caesars Palace i Las Vegas mellan den 27-29 mars. Årets upplaga, till skillnad mot den första upplagan, kommer att vara öppen för allmänheten. Nu kan vem som helst vara med och slåss om dessa priser och pengar. Inköpet för detta event, ett No Limit Hold´em event, kommer att ligga på $500+$50. Arrangörernas förhoppningar är att se dryga 300 spelare komma till start vilket skulle betyda 100 tremanna team och en uppskattad prispott på $150 000.

Detta unika turneringsformat tillåtar spelare att tävla både individuellt och som del i ett lag. Därmed får spelarna inte en utan två chanser att vinna prispengar. Spelare som åker ut precis innan pengarna kan fortfarande åka hem med en slant på fickan, det vill säga om spelarens lag gör bra ifrån sig. Under förra årets event, gick segrande lag hem med 39 000 dollar samt en mästerskapsring var, värd över 5000 dollar. I år kommer varje lag få, innan ens första kortet delats ut, personliga lagtröjor, en välkomstgåva samt rabatt på hotellrum, detta utöver tillträde till välkomstpartyt och vinnarceremonin.

De fem bästa lagen kommer att åka hem med priser allt ifrån 4500 upp till 45 000 dollar, vilket är vad förstapriset ger. Individuellt slåss spelarna om de 18 bästa placeringarna, som sträcker sig från 600 upp till 20 400 dollar. Varje spelare kommer att starta med 10 000 i marker och mörkar på 50/100, som ökar med ungefär 50 % var 40:e minut.

Registrering till denna Dream Team Poker turnering är redan öppen. Intresserade kan bege sig till dreamteampoker.com för mer information om detta event.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories