ANZPT Adelaide – Australian New Zealand Poker Tours första stopp i full gång

ANZPT Adelaide – Australian New Zealand Poker Tours första stopp i full gång 0001

Samtidigt som denna artikel skrevs avslutades dag 1b av den inledande PokerStars.net turneringen av ANZPT (Australian New Zealand Poker Tour), en turnering som spelas i Adelaide, South Australia. Tillsammans med gårdagens startfält såg arrangörerna 215 spelare komma till start, vilket i sin tur genererade en total prispott på $586 950. 18 av dessa 215 kommer vara med och dela på dessa prispengar, där förstapristagaren kan räkna med att inkassera $170 215 för sin seger.

Att både gårdagens och dagens fält bestod mestadels av lokala spelare kanske inte förvånar så många, inte med tanke på vart i världen turneringen spelas. Även om några pokerproffs, som deltog i nyligen avslutade Aussie Millions, stannade kvar i Australien under några dagar efter turneringen, har majoriteten nu lämnat landet, vilket gjorde att startfältet i denna turnering består till största del av lokala spelare, med ett och annat undantag.

Leder inför dag två gör australiensaren Julius Colman sittandes med en stack på 220 000, detta med 77 spelare klara för fortsatt spel. Tätt bakom har vi en annan australiensare, James Broom, sittandes med 183 500 och engelsmannen Matthew Jones med 181 500. Andra noterbara spelare som också är vidare till dag 2 är bland annat Tony och Joe Hachem, Mel Judah samt Billy "The Croc" Argyros vars andelsinnehavare på ChipMeUp fortfarande sitter med en chans att förvandla deras investering på $30 till en potentiell vinst på $1702 per andel! Via ChipMeUp sålde "The Croc" 50 % av sig själv i denna turnering, för $30 per andel. En spelare köpte hela fem andelar i "The Croc", och med lite tur kan denne köpare se sin investering på totalt $150 förvandlas till $8510 om Billy går hela vägen och tar hem vinsten i detta event! Men först måste han överleva morgondagen till och börja med.

Morgondagens spel kommer att inledas klockan 12:30 lokal tid. Vill ni kan ni följa händelserna via vår australiensiska sida, www.pokernetwork.com

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories