WSOP 2018

ChipMeUp och PokerNews presenterar Team ChipMeUp

ChipMeUp och PokerNews presenterar Team ChipMeUp 0001

Som många av er kanske redan känner till, köpte PokerNews upp sponsorsidan ChipMeUp för en tid sedan. Detta är en sida för aktiva spelare som vill köpa eller sälja andelar, i sig själv eller i andra. PokerNews och ChipMeUp presenterar nu den senaste nyheten inom detta projekt, skapandet av Team ChipMeUp.

Ledare för teamet är ingen mindre än Tony G själv. Förutom Tony kommer detta team bestå av Billy the croc, Tino Lechich, Jason Gray och Rayan Nathan. Teamet kommer att resan runt i världen för att spela i en handfull av världens största pokerturneringar. Se till att hålla ett öga på dessa spelare inne på ChipMeUp. Även om du själv inte kan närvara vid dessa event får du nu chansen, för en billig penning, att köpa andelar i dessa spelare och därmed vara med få din del av eventuella vinster.

Utöver att dessa spelare nu finns tillgängliga på ChipMeUp kan vi även presentera nyheten att Full Tilt Poker proffset och vinnare av ett WSOP armband under 2008, Martin Kläser, anslutit sig till ChipMeUp, där han nu säljer andelar i sig själv till en rad kommande evenemang. Glöm inte bort att lägga till dina intressanta spelare på din bevakningslista. På så sätt går du aldrig missar du aldrig när dessa spelare lägger ut nya andelar till försäljning. Du kan här förvandla en blygsam investering till en ordentlig vinst. Tar sig spelaren långt eller vinner turneringen kan du räkna med en ordentlig avkastning på ditt investerade belopp.

ChipMeUp är den ledande aktören online inom staking (sponsring) av pokerspelare. Här kan spelare välja mellan att köpa andelar i andra spelare eller sälja andelar till andra, kort sagt köpa och sälja procent i spelare. Detta kan gälla allt från online turneringar till större live-event. ChipMeUp samarbetade nyligen med The Asian Poker Tours Poker Pack vilket resulterade i ett partnerskap där vi fick se sex spelare av absoluta världsklass, sälja procent av sig själva vid 2009 års Aussie Millions.

För mer information om hur du gör, hur man öppar ett konto eller hur exakt du köper och säljer andelar, bege dig då till ChipMeUps hemsida, http://ChipMeUp.PokerNews.com/

Vad tycker du?

Fler nyheter