Tre nya $7800 paket till PokerNews Cup Alpine via Carbon Poker

Tre nya $7800 paket till PokerNews Cup Alpine via Carbon Poker 0001

Med PokerNews Cup Alpine kommandes allt närmare är det extra roligt för oss på PokerNews att kunna presentera ytterligare två frirullar till detta massiva event, allt tack vare våra vänner på Carbon Poker, som gjort detta möjligt.

Totalt kommer inte mindre än tre paket delas ut i dessa två turneringar där varje paket kommer att ge vinnarna bästa tänkbara pokerhelg de kan önska sig. Allt från lyxigt boende på femstjärnigt skidhotell till dagliga liftkort, helikopterfärd, inköp till två pokerturneringar, där inkluderat Main Event, inbjudan till festligheter och sist, men inte minst, kontanter till flygbiljetten.

Den 21-28 mars i år, kommer PokerNews Cup Alpine att gå av stapeln, mitt ibland e Österrikiska alperna. Vill du få möjligheten att kunna vinna ett av dessa tre paket som står på spel, allt du behöver göra då är att ladda ner Carbon Poker via PokerNews, skapa ett konto och därefter spela ihop 100 Carbon poker poäng under respektive kvalificeringsperiod. Befintliga Carbon Poker spelare, som ursprungligen öppnat sitt konto via PokerNews, är mer än välkomna att spela i dessa två turneringar, så länge kraven för respektive turnering uppfyllts.

Dessa två turneringar spelas följande dagar:

Söndagen den 22 februari klockan 20:45

Denna freeroll erbjuder en total prispott på $8000 där vinnaren går ifrån med ett PNC Alpine paket värt $7800. Övriga $200 kommer att fördelas i enlighet med Carbon Pokers utbetalningsstandard.

Söndagen den 8 mars klockan 20:45

I denna turnering kommer två lyckliga vinnare få varsitt $7800 paket till PNC Alpine. Även här erbjuds en extra prispott på $200 som kommer att fördelas i enlighet med Carbon Pokers utbetalningsstandard.

Dessa turneringar hittar ni i Carbon Pokers lobby under "Tournaments" och därefter "Private". För ytterligare detaljer kring dessa två turneringar, besök då vår freerollsida. Där finner ni även kvalificeringsperioderna för repsektive turnering. Men skynda er, första turneringen spelas redan nu på söndag och kvalificeringsperioden går ut nu på fredag, den 20 februari! För mer information om detta PokerNews Cup event, besök då www.pokernewscup.com

[I]PokerNews notisen:Öppnar du ett konto hos Carbon Poker via PokerNews kan du ta del av en fantastisk insättningsbonus på 200 % upp till $1000 på din första insättning!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories